Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luisxha

Mialam sen dziwny sen,takie podobne sny snia mi sie odkad tam bylam..

Polecane posty

Gość Luisxha

Moj sen z dn.1 czerwca wyglądał tak. Chialam sie zabic,robilam dziwne rzeczy,chodzilam na boso po polu w samej pizamie,wrzeszczałam ze sie zabije.Ktos zadzwonil po policje i przyjechała dużym autem,gonila mnie po miescie,az w końcu dopadła mnie nad jedna z małych,ale głębokich rzeczek,stanęłam z drugiej strony barierek na mostku,szykowalam sie do skoku ale z drugiej strony barierki,staneli dwaj policjanci(nie zapamietalam twarzy)i policjantka,chwycili mnie za nogi,powiedzieli ze teraz moge skakac,no ale nie skoczylam bo mnie trzymali.Z mojej strony nad rzeczka rozlozyli szmate gdzie po obu stronach trzymali policjanci,na wypadek jakbym skoczyla,to skoczze na szmate.Poddalam sie i rozplakalam sie .Pojawila sie karetka,wziela mnie za rece i kazala mi się położyć na lozko(no te dla chorych,rannych co kladza),przypieli mi pasy na rece i nogi.Jednen z lekarzy powiedzial ze zabiera mnie tam gdzie bede bezpieczna i nic mi sie nie stanie,a ja z ogromnym płaczem i wsciekloscia wiedzialam gdzie.Prosilam o odpiecie mi jednej reki,chcialam sie wydostać,ale oni wiedzieli o tym,wiec udawali ze nie slysza.Zabrali mnie tam gdzie wiedzialam,do szpitala psychiatrycznego. Nie wiem co sny tego typ oznaczają,ale myślę ze to lęk przed tym miejscem???

Gość Luisxha
i obudziłam się zlana potem i z penisem kolegi w buzi

Gość Luisxha
precz zboczone podszywy!

Gość tilkopomniy7
pastą do butów?która lepsza? buwi czy kiwi?

Gość tylko geje i stare baby
wierzą w sny

Gość fe3g
pojebana jakas jestes :D sen jak sen a ta sie podnieca jakby zycie od tego zalezalo haha