Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeChuudda

Kto jest chuderlakiem i chce przytyć?otrzegam,że nie jest to zdrowe jedzenie ;)

Polecane posty

Gość ZawszeChuudda

w ciagu dwoch miesiecy przytyłam 6kg,jadłam nieregularnie i w 60proc byly to parówki (ja lubię te z sokołowa ) z duzym dodatekiem musztardy i keczupy, oprócz tego napoje gazowane (colę piłam litrami) i wiadomo od czasu do czasu jadłam jakieś kanapki i obiad składający sie z ziemniakow i kotletow z z kurczaka,a w przerwach zajadałam banany. Ważyłam 2msce temu 49kg a teraz 55kg najśmieszniejsze jest to,że już kiedyś chciałam przytyć a nie mogłam. Teraz zmieniam tryb bo taka waga mi pasuje.

Gość links NADklajniak 666 TCM3
Doopinka będzie seksowniejsza do macanka! Byle nie śmierdziała jak gnojoowka!

Gość paczuszekkochanyuw8e
a ile masz wzrostu?

Gość ZawszeChuudda
cześc mam 170cm wzrostu :)

Gość pollka0
ja mam BMI 18.3 i jest akurat

Gość pollka0
ja też 170 cm :) ważę 53 kg. Ważyłam wcześniej 58 kg i było za dużo, teraz jest dobrze. Nie tyj więcej, po co?

Gość ZawszeChuudda
no niestety u mnie wczesniejsza waga to była tragedia przy moim wzroście

Gość chuda pinda
ooo to by mnie interesowało, bo chciałabym przytyć właśnie ok. 6 kg. a cycki Ci sie powiekszyły troche? gdzie ten tłuszcz sie odłożył?

Gość ZawszeChuudda
Nie nie już nie chcę tyć :) te 55 mi wystarczy

Gość ZawszeChuudda
Chuda ja na biust nie narzekałam,mam c i to c zostało, bardziej weszło mi w uda, w ramiona i w biodra

Gość hsderwyrwa
Ja potzrebuje aby moj facet przytyl bo przez ostatni rok bardzo schudl:/ Wyg;ada okropnie.....szukam dla niego jakiejs diety.....na cale szzcescie tez lubi parowki,jak Ty autorko ale wolala bym aby przytyl zdrowo bez picia np.coli:P On chce przytyc a ja zrzucic okolo 2 kg:P

Gość GamaZarlaStaraUpa
Oooo ja chce przytyc! Waze jakies 48-49kg przy wzroście 167 :) Sprobuje Twojej diety, moze sie uda tez dobic to 55 :)

Gość ZawszeChuudda
Na pewno w spodniach wyglądam o niebo lepiej bo wcześniej to te nóżki jak patyczki

i po co tyc? szczuple laski są ok!! chyba ze sie ma BMI ponizej 16. a tak jest super.

Gość GamaZarlaStaraUpa
Ja potrzebuje wlasnie w ramionach troche tluszczu .. moze mi sie odlozy jak zaczne zrec parówy, tez je lubie, jadlam kiedys ale nie wiem czy dzien w dzien je jedząc wytrzymam tak dlugo :) A banany to fakt, zapychaja przeciez strasznie... W rekach chcialabym tez przytyc bo mam chude jak patyki :/ no i wlasnie te ramiona najgorzej ...

Gość ZawszeChuudda
Dziewczyny mnie inny tryb życia zmusił do takiego jedzenia,nie ukrywajmy - parówki to najszybsze jedzonko kiedy kanapek nie chce się robić. Jadłam po 3 rano i wieczorem,czasem 4.

Gość chuda pinda
ja mam bmi 18,7 dla mnie to zdecydowanie za mało

Gość GamaZarlaStaraUpa
Ja tez jem wlasnie jak juz cos to po 3 parowki. A cola zawsze w domu jest .. moze cos z tego wyjdzie jak tak bede czesciej jesc. Oby tylko w du** nie poszlo :) a w reszte ciala tez!

Gość ZawszeChuudda
Ja te z sokołowa uwielbiam wcześniej jadłam berlinki,.

Gość ZawszeChuudda
Gama ja piłam litr coli dziennie...

Gość GamaZarlaStaraUpa
Buahaha mi niby wychodzi BMI 17.2 a to podobno wychudzenie :D No nie powiedzialabym, jak kosciotrup mimo wszystko nie wygladam :) Pupe mam ok i uda tez, jedynie co to chcialabym przytyc w łydkach i ramionach :/

Gość GamaZarlaStaraUpa
ZawszeChuda a jakie masz wymiary? Zblizone do 90-60-90?

Gość ZawszeChuudda
hsderwyrwa przytyje na białku,ale niech je ponad przeciętną. Ja niestety nie mogę jeść za dużo białka bo mam zaraz krosty na buzi

Gość hsderwyrwa
GamaZarlaStaraUpa Oooo ja chce przytyc! Waze jakies 48-49kg przy wzroście 167 No i po co chcesz przytyc? Wg.mnie powinnas ok wygladac...ja pl roku temu wazylam 48-49 kg.przy wzroscie 165 cm. i super sie czu;lam:D Przez zime poszlo mi troche w boczki ale zgubie kg.

Gość GamaZarlaStaraUpa
Wiesz .. ze mną to jest tak, ze raz chce a raz nie chce. Czasem tesciowa mnie dobija gadaniem, ze wyglądam jak kosciotrup (no ale sama tesciowa to ładny baleron) ... i pewnie ze wzgledu na nia tak chce przytyc bo mi wiecznie wytyka to, ze jestem drobna. No ale w ramionach jednak troche by mi sie tluszczyku przydalo, kosciste troche mam :/ czasem facetowi z tego co widze nie wygodnie jest sie o mnie tak głową opierac :(

Gość ZawszeChuudda
Gama nie mam 60cm w talii :P mam 69, w biuście 90 a w biodrach 95

Gość pollka0
GamaZarlaStaraUpa jak przytyjesz do 55 kg to będziesz miała BMI 19,7 , po co Ci tyle? ja tam się cieszę, że jestem szczupła, nie chcę ważyć więcej.

Gość pollka0
Autorko to dosyć sporo masz :P Ja mam 86/68/88 . Chciałabym mieć chudszą talię

Gość GamaZarlaStaraUpa
Ja tez sie niby ciesze bo jestem zdrowa i nigdy nic mi nie dolega, póki co... a jak sie jest grubszym to wiecie jak jest, zaraz bola nogi, stawy, robią sie zylaki, jakies opuchlizny, problemy z kregoslupem i Bog wie co jeszcze .. wiem, ze u chuderlakow tez takie choróbska wystepuja, no ale z grubymi ... wiecie jak jest. Ja chcialam kiedys doslownie maniakalnie przytyc, bo wiecznie slyszalam jaka to ja jestem chuda, teraz sie to troche mimo wszystko zmienilo bo uprawiam sport i uda mi sie poprawily :) Tylko te ramiona!

Gość GamaZarlaStaraUpa
ale mimo wszystko i tak jestem chuderlakiem :(