Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TerazWojtek

Jakoś sobie tego nie wyobrażam... jak się zachować?

Polecane posty

Ja kiedyś laskę rzuciłem jak mi się przyznała, że miała sponora na studiach. On opłacał jej kawalerkę, kupował różne rzeczy i zabiarał na wycieczki zagraniczne w zamian - pieprzyła się z nim co jakiś czas. To była w moim mniemaniu Kur*a a to, że Tobie 2 facetów grzmociło Ci laskę...no cóż ja ją postrzegam jako "kobiete szerokich horyzontów" :-)

Gość lepiej dowcip zapodaj
Myślę że wojtek jest stu procentowym heterosexual i nie ma ochoty na kutasy w pobliżu swojego ciała Nie zmuszaj się a laskę puknij sam

Gość usmiałem się serdecznie
Czytam i śmiać mi się chce:D Znaleźli chłopaki jakąś łatwa, pustą laskę i się jarają. Niby jeden drugiego się wstydzi ale się jarają:D Może się nakręcą jak zobaczą swoje pisiory:P Ludzi śmieszni jesteście. Jak ruchać babkę z kolegą to ok - ale jak dziewczyna opowiada ze tak robiła to jest już niedobra - HIPOKRYZJA!!!!! Aż dziw ze są takie łatwe dziewczyny co to kolegom dają dupy na prawo i lewo. Dzisiaj kurestwo ładnie się nazywa - szerokie horyzonty:D JEstem 100% facetem i an nie jarają mnie łatwe laski które dają kolegom na studiach "po koleżeńsku" ani nie jara mnie seks z kumplem:D

Gość mnbvcxsdcfvghjklkkkkkk
Ja pierdykam i to jest "kwiat narodu" - studenci, przyszłośc Polski :D

Gość 5674647545wuwuze
ja aż sie boje co z tego wyniknie:)

Gość nie moge
doczekac sie finalu!

Gość do autora powyżej
lepiej bym tego nie ujęła :)

Gość rollliiiiii
Wojtuś jest tak zmęczony igraszkami na dwa baty że nie ma siły napisać jak było:(

Gość no wojtek....!
czekamy na relacje!

Gość przecież ten temat to prowo
i to dokładnie wiadomo czyje, koleś nieźle fantazjuje :D :D :D

Gość fdggfxbdfxb
wojtuś- poruchałeś?

Gość TerazWojtek
witam hehe widze, ze wszyscy czekaja na relacje.. a wiec, ruchania nie było :) zaczelismy pic alkohol i wkręcił się imprezowy nastrój a tak się zdarzyło, że akurat znajomy zadzwonił czy nie wychodzimy gdzieś na miasto się pobawić no i polecieliśmy w pare osób do klubu.. może to i dobrze, że tak wyszło zamiast poruchac to się ostro najebalem.. jeszcze czuje sie zakrecony troche ;P ale co sie odwlecze to nie uciecze, ona ewidentnie ma na mnie ochote, w klubie czesto sie przytulala itp... z tym, ze ja nie wiem. nie kreci mnie na tyle abym chcial z nia swirowac cos na serio, moglbym ja tylko poruchac- ale przeciez jej nie powiem "ty sluchaj, miedyz nami nic nie bedzie wiecej, tylko mozemy sie ruchac od czasu do czasu" .. i tak to wyglada, nie wiem co robic szczerze mowiac ;]

Gość 567568568683464
kiepsko....czyli nie było na dwa baty:(

Gość lola lola.
A ja kiedyś próbowalam z kolegami na dwa baty ale nie dałam rady, ból był niesamowity, miałam wrażenie że rozrywa mi wszystkie wnętrzności. Nigdy więcej!

Gość grwethre
lola lola ty dziwko :D

Oj Wojtek, Wojtek...ale wszystkim smaka narobiłeś. Z tym alkoholem to nie szalej bo z bzykanka nici i zostanie tylko ściskanie serdela w ręku ;p

Gość lola lola.
Ze mną wszystko w porządku, po prostu natura nie stworzyła nas tak, żeby ubrawiać seks na dwa baty, tylko zboczeńcy i dewiańci sie tak zabawiają! Normalnemu człowiekowi nawet nie przyszłoby na myśl....tfu!

Gość lola lola.
Powiem więcej, prawdziwa dama i prawdziwy dżentelmen uprawiają seks wyłącznie w pozycji klasycznej, dust.in.the.wind a teraz zastanów się ile z Ciebie dżentelmena.

Gość kordian^.^
i koniecznie pod pierzynką przy zgaszonym świetle hehe

Gość toraius ster
lola zawstydziłaś dusta

Nikt mnie nie zawstydził...jestem bezwstydny do szpiku kości. Lola, skoro już stwierdziłaś, że zabawa na 2 baty jest dla zboczeńców i dewiantów to po Twojej "nieudanej " próbie pragnę Cie przywitać w naszym gronie :-)