Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam metlik w glowie

Pomocy!Co za sen....

Polecane posty

Gość mam metlik w glowie

Przysnil mi sie dzisiaj facet z ktorym spotykalam sie nie caly rok temu przez niedlugi czas. Mimo ze to tak krotko trwalo dosc szybko sie w nim zauroczylam....potem z dnia na dzien przestal sie do mnie odzywac ,bo stwierdzil ze on potrzebuje ustatkowanej dziewczyny a nie ''imprezowiczki'' bo ja chodzilam na imprezy, ale nie bylismy razem , nie mielismy zadnych zasad. Zalezalo mi na nim, ale on ze mnie zrezygnowal, bardzo to przezylam...latalam jak glupia za nim jakis czas ale pozniej odpuscilam, nobo po co?Jak on powiedzial ze to juz skonczone. Od 2miesiecy jestem z innym facetem wyprowadzilismy sie z rodzinnego miasta. Dzisiejszy sen mnie bardzo rozchwial emocjonalnie, bylo cos takiego, ze przyszedl do mnie znalazl mnie tu i powiedzial, ze przemyslal to wszystko ze zaluje ze tak sie to skonczylo i zebym dala mu jeszcze jedna szanse i poprosil mnie o to bym nie mowila mojemu obecnemu chlopakowi ze u mnie byl . Odkad sie obudzilam ciagle o nim mysle i nie moge przestac, czasem mam wrazenie ze go Kocham!! :/ moze to dziwne...nie moge sobie poradzic z tymi myslami....procz tego snu tez mysle o nim czesto..pomocy co robic!!

Gość ksosdmncdn
Jak facet chce być z kobietą to poprostu z nią jest.Nie możesz mieć w zwyczaju latać za facetem bo to on ma to w obowiązku, jest lwem, zdobywcą.Skoro powiedział Ci, że to koniec i nie wrócił to znaczy , że to koniec. Nie wiem, możesz spróbować się do niego odezwać np...ale nie napieraj.. A jeżeli chodzi o sen to tak własnie z nimi bywa.Bardzo oddziałowują na cżłowieka, a ten pózniej chodzi i przeżywa...:-o Przejdzie Ci za pare dni..Głowa do góry :)

Gość Pseudo Ja
jak bym czytała o sobie wszystko sie zgadza procz okolicznosci zerwania,wyprowadzki.To był piękny sen(właśnie dziś) i bym chciała zeby sie ziścił...współczuje .Byłam zbyt dumna zeby pierwsza napisac ,teraz zapózno