Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochotę na makaron....

Robił ktoś makaronową patelnię? Oczywiście chodzi o pomysł na

Polecane posty

Gość mam ochotę na makaron....

np. makaronowa patelnia curry z kurczakiem i warzywami? dobre to jest? Oczywiście wiem, że to glutaminianin sodu, E coś tam coś tam i inne, ale zdarza się, że mam ochotę na zupkę chińką, a w tej makaronowej patelni jest wlasnie taki makaron. Dlatego pytam, czy jest to zjadliwe?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Można kupić taki makaron sam, dodać warzywa i przyprawy na pewno wyjdzie zdrowiej;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Krem nawilżający
Ja robiłam. Może sztuczne i niezdrowe, ale mi smakowało, a zjedzenie raz na pewno nie zaszkodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
chemię czuć na kilometr :-(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fgbhnjm,
Ja robiłam. Jak jestem głodna to myślę,że bym sobie to zjadła bo mi smakuje bardzo...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość klopsik22
a ja sobie robilam dzis cos a'la wlasne carbonara Podsmazylam czosnek z szynka,pieczarkmi,cebulka i groszkiem ,zalalam smietanka wymieszana z zoltkiem,po chwili zdjelam z ognia i posypalam starym serem Pyyycha:) mozna poza smietana dodac rowniez ze dwa serki topione ktore rozpuszczone stworza jeszcze fajniejszy sosik(wiem,ze nie najzdrowsze sa,ale co tam..;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość klopsik22
oczywiscie do tego makaron-najlepiej pelnoziarnisty:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mernowika
Moja teściowa to dziś zaserwowała :o Wolałabym zwykłe spaghetti bolognese niż ten wynalazek, chemią czuć strasznie (a nie jestem glutaminianowym ortodoksem, zdarza mi się użyć kostek).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poweselna
Ja też robiłam i nigdy więcej, smakowało jak chińska zupka!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dobry sos to dobry sos
no bo wszystkie fizy, pomysly na cos, zupy i sosy z torebki, kucharki, jarzynki i zupy lub sosy z "kostka" smakuja jak zupka chinska, ale niektorzy ten smak uwielbiaja i nie przemowisz im ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dobry sos to dobry sos
*fixy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×