Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erujhe45yu45y45y

Ludzie i facebok, tragedia

Polecane posty

Gość erujhe45yu45y45y

Ja pierdole ale mnie wkurwia ten Facebook usrany, założyłam to żeby poznać ciekawych ludzi a co dziennie jestem świadkiem swoich niedorozwiniętych umysłowo znajomych, koleżanek, kolegów itp Wrzucają zdjęcia z opisami dosłownie wszystkiego kurwa.Co mnie obchodzi że koleżanka piecze jakieś pierdolone ciastka a przy tym opis "Robimy ciasteczka" albo kolega ma zdjęcie jak pije piwo "Sobotni browarek" i po 405945 takich samych zdjęć u innych.Nie wiem co jest ale ludzie zachowują się jak jakieś pierdolone gwiazdy, robią sobie fotki z każdej strony, szczerzą głupie durne miny do aparatu i lansują jak idioci, jak by byli kimś ważnym.Czy tylko mnie to tak drażni ?

Gość bardzo dorosła osoba
dlatego mnie tam nie ma, fikcyjne pozowane relacje z fb

Gość Nutella :)
za bardzo się przejmujecie. więcej dystansu

Gość juszjejwieze
hahaha,masz racje :0

Gość upuszczam powietrzez balonów
a na hooy ci uczestnictwo w tej maskaradzie?

Gość mnie tez tam nie ma
durny portal dla durnego spoleczenstwa, potrzebujacego sie dowartosciowac

Gość a ja jestem po uszy zakochana
a czy widzicie na swoich profilach kto zaglądał na wasz profil? czy jak ktoś nie ma konta na fb to i tak wiecie kto oglądał? np. wyswietla się adres mailowy tego, co was ogląda a zapomniał sie wczesniej wylogować po sprawdzeniu poczty czy to nie ma związku?

Gość pollka0
Facebook wymyśliło FBI, żeby nas kontrolować.

Gość dfgfd
Mam, bo musze czasami z kims porozmawiac ale nie ogladam fotek i nie wrzucam nowych.

Gość dlatego jak mam konto w celach
podglądawczych :D Aby widzieć ile moich znjomych robi z siebie idiotów wklejajac słit focie i co chwile dających opis co robią np. " biorę prysznic", "idę po chleb", odkurzam mieszkanie", "robię kupę", "parzę herbatę", "otwieram lodówkę" itp.itd:o

Gość manio ciekawski=)
no cóż ludzie zawsze pragnęli kompensować swoje braki a nic tak nie syci jak popularność najlepiej prawdziwa ale niechby i udawana wzajemna adoracja to stara metoda na zbiorowe poprawianie sobie samopoczucia nadeszły czasy social network więc kwitnie próżność ludzi którzy nie mają niczego do zaprezentowania poza swoim zwykłym życiem

Gość ja nie miałam nie mam i
nigdy nie będę mieć konta na żadnym z tych debilnych portali jak nk czy fb po prostu uważam,że jak będę chciała mieć "znajomych" to będę miała w rzeczywistości a nie przez neta...

Gość manio ciekawski=)
cholera chyba założę sobie konto też chętnie popodglądam jak ludzie głupieją :D

Gość X-0-id ZWYLF bab00szka ADIN
Każdy alkoholik und narkoman to VIP - Vypili I Poćpali.

Gość ludzie są dziwni mega
po okresie chwilowej fascynacji fotką pl i jeszcze krótszą fascynacją naszą klasą momentalnie odechciało się jakichkolwiek portali czasem z nudów do kogoś zajrzę na naszej klasie ale i tak nie częściej niż może raz na dwa miechy

ja mam 3 zdjęcia,które wrzuiłam tam chyba ze 3 lata temu i nie daję nowych:P Najlepsi są ci co umieszczają te samo zdjęcie,ale w innych ujęciach np. profil lewy,profil prawy lub co wklają 200 fotek swoich bachorów😡 W kąpieli,w łóżeczku,na spacerze itp. Owszem rozumiem,ze chcą się pochwlaić swymi dziećmi,ale KILKA zdj.wystarczy:o a tak to wygląda jakby w życiu wcześniej aparatu fot.nie widzieli,dorwali się do niego i pstrykają WSZYSTKO CO SIĘ DA!:O

Gość też nie ma mnie
ja tam na szczęście konta nie mam na tym wiochbooku

FBI - FAJFUSY BIEGALI INKOGNITO. CIA - CAŁY ICH ALLRIGHT.

ale po co pytam. w jakim celu zakładacie te konta ? chcecie czuć jakąś przynależność do społeczeństwa ? jesteście ciekawscy i musicie czasem podglądać innych ? czy może chcecie pochwalić się wakacjami na Majorce, nowym autem, pierścionkiem zaręczynowym ?

fejsbuka zrobił leterfejs a waszą-klasę NASZ KOOTAS wymyślił!

ja mam fejsa bo niestety nie mieszkam w polsce i chce miec kontakt ze znajomymi telefony sa za drogie, co niektorzy znajomi nie maja skype, a gadu nie mam wiec fejs najlepszy mam 2zdjecia od roku i wecej nie wrzuce. a to ze ktos lubi sie lansowac to nie moja sprawa. ja nie mam czasu zeby chodzic po czyims profilu i ogladac zdjecia

Gość maaaaaassssaaaa
Bożeee, irytują mnie ludzie siedzący non stop na szajsbuku. Ja nie mam tego portalu, ponieważ nie czuję potrzeby aby inni ludzie wiedzieli co się w moim życiu dzieje tak samo jak nie interesuje mnie życie innych. Najbardziej wkurwia mnie, że np. jak są organizowane zbiorki z harcerstwa to wszyscy są o tym informowanie przez facebook'a. Masakra. Jeszcze rozumiem jak ktos przez ten portal kontaktuje sią z osobami z zagranicy,ale większosci fejs słuzy jedynie do informowania innych co się dzieje w ich życiu, jakby to kogos obchodziło -.-

Gość wojak dobry jest
dwie opcje: lubie albo nie interesuje mnie najdziwniejsi sa ci którzy mają tam konta i krytykują, to jest nielogiczne

FBI - frajerzy,brandzlownicy,idioci:P

Gość sylviiiiiaaa
osobiscie mam tak konto ale tylko by byc w kontakcie z najblizszymi znajomymi, czasem dodam jakies zdjecie ale zdarza sie to rzadko, rowniez irytuja mnie ci wszyscy ludzie chwalacy sie wszystkim jakby rzeczywiscie kogokolwiek to obchodzilo.. poj..any XXI wiek..

hehe tez miałam taka znajomą ze studiów co każda minute opisywał, n afejsie była nawet jak na siłowni była, juz miałam dośc tych jej zdrobnień, usunęłam ja ze znajomych bp tlko praktycznie jej wpisy mis ie wyświtlały, a mi tez koło d lata ze on a włsnie cistaczka piecze

Gość Antosza z Domu Furiatów
ja nigdy nie miałam szajsbuka. ale chyba założę, bo na studiach wszyscy mają i wysyłają przez niego kserówki i materiały, zamiast na maila :/