Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka kozaczek

słuchajcie do czego słuzy.................

Polecane posty

Gość agnieszka kozaczek

facebook? uslyszałam dziś teks"nie ma cie na facebooku to nie istniejesz i jestes przegrana" zgadzacie sie z tym? mi sie przykro zrobilo bo nie mam i nawet nie wiem do czego to sluzy

Gość lopae
za to świetnie wiesz do czego służy kafe :D🖐️

Gość agnieszka kozaczek
no tu moge poczytac ludzkie historie i dramaty :) a to lubie a na fejsbuku jest to samo?

Gość fdggfjk
ja nie mam :) ludzie też czasem żartują sobie, że nie istnieję ale to są żarty i ja też się z tego śmieję :P

Gość agnieszka kozaczek
bo sluchajcie bylam dzis na rozmowie o prace i pierwsze pytanie poprosze o login do fejsbuka powiedzialam ze nie mam no to uslyszalam nie mam wiecej pytan- jak nie ma cie na fejsie to nie istniejesz

Gość agnieszka kozaczek
a to byla glupia praca w galerii w reserved

Gość ja pani wasza
nie mam fejsa i nie mam zamiaru zakladac bo mi sie nie podoba

Gość agnieszka kozaczek
no ja tez nie zamurowalo mnie to pytanie teraz bym wiedziala co powiedziec ale wtedy stres i zrobiłam karpia

Gość agnieszka kozaczek
no kateteria jest tez platna ja dostaje na kwartal rachunek poczta 149 zl ale warto placic bo tu jest zycie po prostu zycie

Nie mam facebooka, żyję i mam się dobrze. Nowi znajomi tylko są zdumieni, że nie mam. Ci starzy się już przyzwyczaili:P

Gość agnieszka kozaczek
a co jak ktos nie ma wogole znajomych?

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
jeśli w ogóle nie ma to żyje tak jak ja czyli siedzi na kafeterii :D

Gość agnieszka kozaczek
no czyli jak ja kolejny nieudacznik co ma nadwage pingle na oczach pryszcze i wysyla cv setkami a wcale nie oddzwaniaja a jak oddzwonia i zaprosza na rozmowe to pada pytanie o fejsbuka i wypraszaja oj przegralam zycie chyba otworze se kolejna paczke drazy

Gość agnieszka kozaczek
gdybym miala prace to bym sie za siebie wziela schudła troche umalowala sie wyszla na impreze poznala chlopaka ale ja nie mam pieniedzy i pracy i checi przez to juz dwa lata jak zdalam mature i nie mam pracy mam tluste wlosy bo mi sie ich umyc nie chce czesto

Gość agnieszka kozaczek
dlaczego niektorzy maja latwo w zyciu a ja mam pod górke zawsze?dlaczego nie urodzilam sie z pieknym cialem inteligentna znajaca jezyki tylko od dziecinstwa bylam pulpetem tepa w szkole zawsze dodatkowo ogromna wada wzroku i zez jedna operacje mialam ale nie pomogla za bardzo nadal mam zeza

Gość agnieszka kozaczek
tak chcialam ta prace w tym reservedzie bo moze jakies ciuchy bym wreszcie miala a nie tylko na wyjscie biala bluzka w rozmiarze namiotu i czarne spodnie opinajace moje balerony a tak to mam ttylko podomki bo nigdzie nie ide nigdy nawet do sklepu

Gość agnieszka kozaczek
wszystkie maja po chlopoku a ja ni mam wiecie ze nawet dziewica jestem? brzydze sie swojej cipki przez to ze taka tłusta jestem

Gość agnieszka kozaczek
reke w nadgarstku mam juz prawie jak moja mlodsza siostra udo:( jeszcze sie cholera tak mocno poce tabletki biore ale nie dzialaja

Gość agnieszka kozaczek
i nawet nikt mojego tematu nie komentuje:( wiec se sama tu popisze

Gość agnieszka kozaczek
no bo powiedzcie czy jakis chlopak wysportowany z miesniami fajnym brzuchem klata spojrzy na takie cos jak ja? przeciez ja od razu skazana jestem na jakis odrzut mezczyzne 4 kategorii wszystko przez to ze sie taka urodzilam co z tego ze schudne 10 kilo jak za pol roku mam 20 nowych

Gość agnieszka kozaczek
jestem nic nie wartym smieciem moglabym zdechnac i nikt by po mnie nie zaplakal no moze matka bo nie miala by komu gotowac i wciskac zarcia corenko smalczyk ci zrobilam corenko szarlotke ci upieklam corenko dobry rosolek z tluszczem na wierzchu corciu nie jestes glodna? corciu zjedz cos bo malo cos dzis jadlas

Gość agnieszka kozaczek
dlaczego moja siostra z gimnazjum jest fajna szczupla laska i ma zajebistego chlopaka i jak on przychodzi zamykaja sie w pokoju najpierw jest godzina ciszy a potem sie ze mnie smieja albo chca zebym im uslugiwala moja siostra je tak duzo a jest jak patyk a ja od wody mineralnej tyje

Gość agnieszka kozaczek
jeszcze mam te zeby takie krzywe i zolte normalnie zalamac sie mozna nie ma ani jednej rzeczy ltora by mi sie we mnie podobala

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
nie wiem czy mnie miałaś na myśli ale ja nie noszę pingli nie mam pryszczy nie wysyłam cv bo pierdolę już całe to staranie o pracę muszę założyć jakiś biznes ale na razie nie daję rady bo mnie depresja dewastuje i w ogóle nigdy nie spotkałem się z pytaniem o facebook i wierzyć mi się nie chce, że to prawda

Gość agnieszka kozaczek
nawet nog juz nie gole bo nie mam dla kogo :( spodniczki nie zaloze tylko jedne spodnie te czarne co na zdjeciu na mnie jako tako leza

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
ale przynajmniej mam dziewczynę ładną i inteligentną na dodatek wierną i chyba się we mnie kocha chociaż ja jestem popieprzony sam nie wiem czy ona nie traci ze mną czasu chociaż się leczę i niby jest trochę lepiej