Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka kozaczek

słuchajcie do czego słuzy.................

Polecane posty

Gość agnieszka kozaczek
no powaznie w galerii lodzkiej w reserved rozmawialm z takim menadzerem krzysiek tomczyk

Gość agnieszka kozaczek
ja tez mam dosyc juz tylko zre i zre zeby smutjki zagryzc potem jest mi niedobrze i wymiotuje i potem znowu zre matka we mnie wpycha mam sama kompulsy i zwracanie masakra

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
co ja ci będę gadał tylko dla samej siebie możesz schudnąć nikt tego za ciebie nie zrobi nikt za nas, nie postara się o nasze życie wiem, że ciężko ja zamiast robić coś sensownego piszę tutaj ale mimo wszystko trochę się staram trochę bardziej niż rok temu trzeba się kopać w dupę niestety

Gość agnieszka kozaczek
no ok ale ja nie daje rady z roku na rok jestem coraz grubsza i brzydsza niedlugo bede jak moja matka 100 kilo waazyc

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
jakiś debil facebook niby po co? żeby obserwowali człowiek po robocie?????? banda kretynów nie dziwię się, że się zezłościłaś i jesteś rozgoryczona bo taki idiotyzm trudno strawić

Gość agnieszka kozaczek
ja naprawde chcialabym miec chlopaka uprawiac sex chodzic na tance chce miec dziecko

Gość agnieszka kozaczek
ja wiem po co ten fejsbook bo oni licza na to ze jak masz setki tam znajomhch to beda do ciebie do roboty przychodzilii na zakupy

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
to idź do psychiatry serio mówię idź nie myśl o niczym tylko idź poszukaj kogoś na nfoz kto ma dobrą opinię i idź nie zastanawiaj się jak to będzie co powiesz tylko idź i wywal co ci do głowy przyjdzie za pierwszym razem i tak wszystko ci się pomiesza nie powiesz o wszystkim ale coś zaczniesz inaczej zgnijesz w domu a szkoda

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
aaaaaaaaa widzisz! tak sobie to wykombinowali rzeczywiście niestety to się kupy trzyma czas kurwa umierać

Gość agnieszka kozaczek
no tak ale w tym cholernym andrespolu to nic nie ma a ja nie mam kasy zeby jezdzic do lodzi codziennie dzis matka mi na busa do tej galerii dala 7 zl z wielka laska

Gość agnieszka kozaczek
no cholerny marketing oni mysla ze jak laska pracuje w sklepie z ciuchami to zaraz jej kolezaneczki przyleca i beda kupowac a oni beda mieli premie z obrotu ja zniszcze tego menadzera juz napisalam do centrali firmy maila ze skarga

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
ale kto ci każe codziennie wizyty góra raz na tydzień a i to za dużo raz na dwa tygodnie można to dopasować może w twojej miejscowości też coś jest a jeśli nie to w łodzi z pewnością znajdziesz kogoś na poziomie i tak musisz się liczyć, że na kolejkę trzeba będzie poczekać zrób coś bo się sam zagryziesz

Gość agnieszka kozaczek
o cholera matka mi obiad przyniosla nie mam aparatu bo zrobilabym wam zdjecie 24 pierogi z miesem polane smalcem ze skwarami takimi wielkimi i do tego kapusta zasmazana caly talerz i ja musze to zjesc bo jak zostawie choc jednego to bede miala awanture a zaraz mi przyniesie kubusia piknika i ciasteczko na deser zobaczycie co ja mam zrobic

Gość agnieszka kozaczek
ja juz sie poddalam latem to troche zarobie sobie na truskawkach i wisniach na wsi to moze po wakacjach pojde gdzies prywatnie na ogorki tez chodze i kisze ogorki sasiadkom za kase to cos zarobie bo innej pracy dla mnie nie ma

Gość gn vxvn gx n xfgnnf
ostatecznie chodzi o to czy lekarz dobry ale prywatnie to koszt duży tym bardziej, że pewnie i leki jakieś zapisze więc radzę szukaj na nfoz poprzez net przynajmniej czegoś się dowiesz i może oswoisz ze sprawą gdy będziesz gdybała, ze kiedyś to znaczy, ze nigdy sama wiesz jak to jest a te pierogi to chętnie bym zjadł :D

Gość agnieszka kozaczek
a ja je wywalilabym przez okno ale potem matka bedzie plakac jak znajdzie wiec juz mam dosyc i zjem

Gość ostatni moheranin
bo sluchajcie bylam dzis na rozmowie o prace i pierwsze pytanie poprosze o login do fejsbuka powiedzialam ze nie mam no to uslyszalam nie mam wiecej pytan- jak nie ma cie na fejsie to nie istniejesz co za głupoty to tak jak by chciał pin do komórki albo twuj dowód osobisty pożyczyć

Gość agnieszka kozaczek
zadał mi takie pytanie\ czy zna pani jakies portale spolecznosciowe powiedzialem ze tak pod jaka nazwa pani wystepuja na faceboku to bylo drugie pytanie gosc siedzial przy laptopie i mial fejsbooka otwartego

Gość agnieszka kozaczek
ma ktos jakas prace w łodzi lub okolicach? moge kible sprzatac cokolwiek aby zarobic ten 1000 zl

Gość agnieszka kozaczek
błagam dajcie mi zarobic albo dobijcie mnie bo ja juz nie moge 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!