Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffffre

Jak nazywa sie ta laska, co wszedzie pisala o swoim weselu?

Polecane posty

Na forum gazety i tutaj? Miało być tak zajebiscie, wszystko odpicowane, wiecie o kogo mi chodzi? Mia czy jakoś tak..

Aaa już wiem :D Zia nie mia :P Zia86

To jej wideo ze ślubu???

Gość MamaZeSlaskiejWioski
Zia86

Gość MamaZeSlaskiejWioski
Tak to jej video na blogu sa zdj

Ładne.. ale tak jakoś nie po naszemu to wszystko. Dajcie zdjęcia.

Gość dorociczka
to nie jest prawdziwy ślub

Pomysł fajny, ale strasznie plastikowe i sztuczne to wszystko. Jak spot reklamowy a nie fragment życia prawdziwych ludzi.

O a tutaj jeszcze jeden filmik znalazłam, czemu z angielskimi napisami? Wie ktoś?

faktycznie... strasznie NIEPRAWDZIWE... Jakbym widziała zapowiedź serialu w TVN. Nie życzę im źle, ale czym większa otoczka, tym mniej prawdy. ps. strasznie nieładna para...

Lipiec, a gdzie TOLERANCJA dla ludzkiej oryginalności (czytaj: "nieładności"). Zarzucasz mi brak tolerancji a sama jesteś jej mistrzynią. A fe :D

Gość takie sobie to to wyszlo
niby fajne takie tvnowe ale na sile na samej "ceremoni" za maly budzet na statystow byl bo przerzedzone miejsca ogolnie piekna sala ale chyba nie bylo to wesele okreslone mianem "to najlepsze wesele na jakim bylem" bo takie duperele dizajnerskie to nie sa najwazniejsze rzeczy na dobrej imprezie Gratuluje za koncept ale wg mnie przerost formy nad trescia

Damascencka - gdzie widzisz brak tolerancji w wypowiedzi Lipca? Oświeć mnie. Powiedziała że nieładna para, to nie jest nietolerancja. Ja też twierdzę że nieładna para, ale toleruję ich :)

Gość takie sobie to to wyszlo
takie troche kelly family klimaty patrzac na glownych aktorow kazdy ma prawo do szczescia wyluzujcie tak sobie kobieta wymyslila jej kasa jej prawo, mi sie tam nie podoba ale wolnosc kazdemu...

Gość nnjnjno
oj prostaczki beznadziejne bo co bo nie ma pelno wodki i zarcia jak to na polskim weselu? zazdroscicie ze dziewczyna miala slub taki jak chciala i brali go widac dla siebie a nie dla gosci gosci zaprosili zeby swietowali razem z nimi a nie zeby sie nazarli jak swinie.. miala to co chciala a nie to co musi byc na polskim weselu czyli pelno salatek plackow zarcia i wodki.. pffff

Gość Czego tu jej zazdrościc.
Tak jak ktoś wyzej pisała ten slub był nieprawdziwy Ot tak by miec powód do imprezy . Pełno sztucznści i fałszu. Przerost formy nad treścią. Młodzi newierzący a ślub w usc brzydki wiec wybrali humanistyczny . który w sumie nic nie wnosi i prawni nadal są osobami wolnymi

"Lipiec, a gdzie TOLERANCJA dla ludzkiej oryginalności (czytaj: "nieładności"). Zarzucasz mi brak tolerancji a sama jesteś jej mistrzynią. A fe " Kurczę, gdzie jest brak tolerancji? Chyba źle interpretujesz. Ale Damascenka mści się na mnie z innego tematu, w którym ją posądziłam o brak tolerancji... ;) strzeżcie się, ona jest wszędzie :D

A ja tam jej zazdroszcze pięknego ślubu. Sama będe miała humanizstyczny, ale w zupełnie innym klimacie. A co do filmu, ujęcia piękne, ale sceny w których panna młoda wydzwania z nerwami do róznych miejsc nie pasują

Leffe :) Brakiem tolerancji jest wytknięciem ich brzydoty. To taaakie proste :) Osoby tolerancyjne nawet nie zwróciłyby uwagi na wygląd zewnętrzny, skupiłyby się na otoczce weselnej.

"Ale Damascenka mści się na mnie z innego tematu, w którym ją posądziłam o brak tolerancji... Głupiutka niuniu :) Mszczę się? NA TOBIE? Hahahaha :) Zabawny stworek z ciebie :) I do tego zarozumiały, jak diabli :classic_cool: Niunia, ciebie NIE MA, jak mogę się na tobie mścić? Poza tym nie dokuczam niepełnosprytnym. Poza tym nie nadużywaj mocnych słów, nie zrobisz z siebie pośmiewiska. "strzeżcie się, ona jest wszędzie" No, zwłaszcza w ślubno-weselnych gazetach, które z pewnością trafiają do twoich łapek. Tak więc - strzeż się :D Widzę cię :P

Damascenka nie znasz pojęcia "tolerancja" ale nie będę Ci tłumaczyć bo zgrywasz bardzo pewną siebie, więc i tak nie dotrze i będziesz się upierać przy swoim.

"leffe Damascenka nie znasz pojęcia "tolerancja" ale nie będę Ci tłumaczyć bo zgrywasz bardzo pewną siebie, więc i tak nie dotrze i będziesz się upierać przy swoim." I co, lepiej ci teraz? :)

Gość Hhhkhvf
Nie da sie kupic fajnych gosci. Slabo widze ten teatrzyk.

Gość do Damascenka
Nie masz pojęcia czym jest tolerancja. Tolerancja nie znaczy braku własnego zdania czy opinii. Jak osoba tak niewykształcona może się zgrywać na tak ważną? Idź poczytać słownik, może się czegoś dowiesz, bo twoje wypowiedzi są żenujące.

Gość poliglotttta
No właśnie twoje rzucanie się na wszystkich jest żałosne. Skoro dziewczyny nie mogą powiedzieć, że oni są brzydcy, jeśli są tolerancyjne, to w takim razie jesli toleruję gejów, to nie mogę powiedzieć, że mój kumpel jest gejem. Ciekawe czy brali osobno slub cywilny? Bo przecież po humanistycznym i tak nie są małżeństwem pod kątem prawnym. Nie dziedziczą itd...

Gość komya
ja kiedyś czytałam, że cywilny miał być w Paryżu ale nie pamiętam kiedy.