Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mychol**

Robiłam to z Albańczykiem :)

Polecane posty

Gość gość
gośćokok dziś I kogo to obchodzi? Temat był prowokacją, dodał go podszyw tej d***** niemieckiej:classic_cool: która zresztą nieraz, otwarcie pisała jak brzydzi się wszelkiej maści zmazuchami🖐️

Gość gość
jesteście tak p******e że niebawem pies wam c**y nie zechce lizać a koń nie da wam zadowolenia bo będzie miał za małego,k***y w wór i o mur.

Gość gość
zazdroszczę. w Polsce nie ma ładnych facetow na ulicach, same drechole 160cm które myślą, że ładny samochód to wszystko. jak można robić to z dzisiejszym polakiem.. trzeba mieć nie poklei w głowie.

Gość gość
16:12 mów za siebie ja akurat nie mam pochwy r********j, ale coz lepiej zostać dziewica do końca niż robić to z polskim burakiem

Gość gość
Bo facet Polak to leniwy brudny pijus ! A jak nie pije to jest leniwy i smierdzacy.Mężczyźni polacy nie sa dobrymi kochankami.Gdzieś nawet czytalam o tym , że nasi mężczyźni jeżeli chodzi o sex to sa na jednym z najnizszysz miejsc .I jak tu ma nie bolec nas glowa..:)

Gość gość
Albaniec najlepszy - lizanie rozplywal sie i ja tez ( cod miód ) żałuję ze mnie zostawił