Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć rude włosy

rude włosy

Polecane posty

Od jakiegoś czasu trendy sa rude włosy.Z ciemnego brązu moich farbowanych -naturalne średni brąz-fryzjerka zdjęła troche koloru i nałożyła miedziany.Niestety zmył się , aja nadal chce mieć rude ,jednak nieco jasniejsze.Koloryzacja u fryzjera kosztuje 160 zł,dlatego postanowiłam sama rozjasniaczem zdjąc kolor i ewentualnie potem nałożyć jakiś słomkowy blond.Myslicie ,że uda mi się bez łat ,równomiernie rozjaśnic włosy rozjaśniaczem ?Niestety nie stac mnie na chodzenie do fryzjera co 3 tyg ,a co tyle własnie musiałbym chodzić ,bo odrosty widać u mnie już po 2 tygodniach. Co o tym myslicie ?

Gość .,.,mastes,.,.
JESTEŚ DZIEWICĄ?

Gość strawberrychoco
rozjaśniać lepiej u fryzjera :) dobrze ci radzę lepiej uzbieraj kasę przez kilka miesięcy na porządne farbowanie, bo będziesz żałować

Gość cała prawda xxl---------------
ja właśnie mam rude włosy tak zwany świnski rudy na taki kolor nigdy nie przefarbujesz włosów bo medycyne nie potrafi uzyskac takiego koloru

Gość ŚLICZNA RUDA
Też jestem ruda dla Niego :P było warto 😘

Gość strawberrychoco
Ja miałam farbowane czarne i pół roku temu zachciałam być blondynką :P postanowiłam zrobić to w domu i pomarańczowe wyszły, więc i tak musiałam iść do fryzjera i mam piękny blond

Gość gfghj
nie podoba mi sie rudy sorry, ale radze rozjasniac u fryzjera

Dzięki Chodzi o to ,że wcześnie siwieję i naturalny odrost jest bardzo widoczny i brzydki.Pracuję ,zarabiam ,ale mimo to wolę wydac na coś bardziej przydatnego-mam dwoje dzieci ,niz biegac do fryzjera co miesiąc i płacic tyle kasy.Dlatego pomyslałam o zdjęciu tego koloru samodzielnie,a potem po nakładaniu jasnych kolorów yłoby juz łatwiej .Miałam juz rózne kolory włosów ,dlatego nie boje sie efektu,Tylko nie chciałabym żeby były łaciate.:) Do fryzjera mogeiśc dopiero na poczatku czerwca ,a włosy juz teraz nie wygladaja ciekawie.:)

Gość farbiarka
ja bym spróbowała :) ja wszystkie zabiegi na włosach robię sobie sama w domu i nigdy mi się nie zdarzyła żadna katastrofa. Zawsze jak Ci wyjdzie rozjasniaczem trochę nierówno (mówię tu o małych różnicach) to po nałożeniu farby może to być niewidoczne :) spróbuj

Gość gfghj
niech mężulo da ci kase na fryzjera

z tym fryzjerem to na początku lipca miało być -fundusze na ten miesiąc juz zostały zagospodarowane na dopłate za prąd:(

męzulo jest troche zbyt oszczedny ! ale nie mam do niego o to pretensji bo on bardzo cięzko pracuje,a utzrymanie domu i dzieci kosztuje coraz więcej.On płaci za wyzywienie ,ja za rachunki,co zostaje to idzie na jakies nieprzewidziane wydatki-tak ajk teraz prąd prawie 700 zł :(