Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Wyksztalcenie - znaczenie kierunku studiow

Polecane posty

Gość SNap

Mgr na uczelni prywatnej = kupienie sobie wyksztalcenia Mgr na uczelni panstwowej, studia humanistyczne = zmarnowane 5 lat zycia Mgr na uczelni ekonomicznej = jeszcze moze z ciebie cos byc Mgr inz. = od razu widac, ze jestes czlowiekiem myslacym

Gość innych studiów to nie znasz
??

Gość kiki i koko
jak mgr inż zootechniki to niekoniecznie człowiek myślący

Gość ja nie wiem co wy macie
z tym mgr iznyznierem, ja tam po tym kierunku tez widuje bezrobotnych ;) to najczesciej barany, ktore skonczyly te studia bo przeciez jak sie ma papierek inzyniera to droga do pracy otwarta ;) gowno prawda, sam inz nie wystarczy, trzeba miec doswiadczenie i jakies umiejtnosci, a tego polskie politechniki nie zapewniaja ;/ moj wujek jest jak to stiwerdza wyksztalciuchy GŁUPIM ELEKTRYKIEM PO TECHNIKUM, tylko ten elektryk nie jednego debila po POLITECHNICE tak naprawde nauczyl zawodu ...

Gość hyuhuyh
Strasznie ograniczone myslenie posiadasz drogi autorze. To dowod, ze mozna skonczyc studia i nadal miec waziutkie horyzonty...

Gość Błyskotka w żelu
Hmmm no dobrze. Fakt, że na inżynierów jest największy popyt na rynku pracy ale gdyby wszyscy nagle szli na polibude (bo przecież inaczej nie znajdziesz pracy i ludzie wystraszeni mimo braku zdolności matematycznych na gwałt pchało by sie na tą uczelnię) to nie miał by kto dzieci uczyć w tych szkołach historii, polskiego, języków a przecież też muszą być ludzie , którzy będą to robić.