Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cornwallBABY

Meczy mnie zachowanie mojego chlopaka

Polecane posty

Gość cornwallBABY

Meczy mnie zachowanie faceta. Gdy jestesmy w towarzystwie strasznie sie do mnie klei a mnie to niesamowicie krepuje. Wszyscy wiedza ze jestesmy para i nie trzeba tego az tak ostentacyjnie pokazywac. Juz mu pare razy zwracalam uwage ze sie zle czuje gdy mnie obsciskuje wsrod znajomych czy sasiadow ale on ciagle to samo, albo zapomina albo taki juz jest. Moze sie myle ale wedlug mnie zwiazek nie polega na wiecznym buzi buzi i tuleniu sie przez pol dnia. Myslicie ze mozna cos jeszcze z tym zrobic czy jestem na przegranej pozycji i lepiej nie zaczynacz nim ponownej na ten temat dyskusji ???????????

Gość .,.,mastes,.,.
ŁADNĄ MASZ CIPKE?

Gość doktorek i w doopie korek
chcica przeminie jak i życie!

Gość .,.,mastes,.,.
Codziennie między 17.30 a 18.45 zakładam sobie na głowę muszlę klozetową (skradzioną przez mnie kiedyś z toalety Urzędu Gminy w Miłakowicach) i udaję się do najbliższego sklepu z artykułami papierniczymi, gdzie udaję Marsjanina i pod groźbą inwazji na Ziemię każę sobie wylizywać odbyt paniom ekspedientkom. :classic_cool:

Gość no to moze
nie siadaj przy nim na imprezach albo powiedz mu wprost ze potrzebujesz mezczyzny a nie cioty, czasami walenie prosto z mostu dziala lepiej niz jakies podchody

Gość cornwallBABY
Troche glupio mi bedzie powiedziec mu w twarz ze mnie mecza te jego przytulanki, jeszcze sobie pomysli ze go nie kocham, a ztym siadaniem na imprezach jest roznie, czasami na wiekszej domowce nie ma miejsca i siedzi sie na kolanach wtedy to juz wogole jest katastrofa, on nie slucha co inni mowia czy opowiadaja tylko caly czas sie do mnie łasi, porazka :(

a ja nie wiem gdzie Ty widzisz problem. Najpierw dziewczyny jęczą, że facet ciota bo okazuje uczucia, a jak przestanie to będzie że nieczuły. Gwarantuje.

Gość cornwallBABY
widze problem w tym ze zachowuje sie jak dziecko, ja, owszem lubie sie przytulac ale nie tak ostentacyjnie w gronie 20 osob, w taki sposob to on mnie przeslodzi i dlatego chce jakos zainterweniowac bo nie chce go stracic ale tylko naprowadzic na wlasciwy kierunek

Szczerość przede wszystkim, ale na pewno poczuje się urażony, także delikatnie zasugeruj, że w większym gronie powinien się hamować. Możesz też powiedzieć, że znajomych to krępuje.

Gość fghtftftikuyithjynui
ile jestescie razem???????/

Krepuje Cie okazywanie uczuc?Wstydzisz sie jego?Powinnas sie cieszyc ze interesuje sie Toba.