Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczujcie nam!!!!

Jestesmy BOGATe ale mamy NUDne zycie

Polecane posty

Mmay full kasy, ale zamiast siedziec w Usa, wylegiwac sie na plazy w Kaliforniiczy byc w casyno w Monaco My blondyny juz od paru lat jezdzimy bo tak nasCIEKAWI zycie normalnej dziewczyny:DCo ona robi gdzie jest. Nie mamy własnego zycia...:(Mówimy wam,my blondyny i dzieci jednejzblondynsyn i córka,zepieniadze szczescia nie dają...Mamy taknudne zycie,ze osttanio 30 majjezdziłysmypowielu miastachzaNIą.. współczujcienam....:( 2blondynydługie włosy i krótkie domkiasta G. czarne auto. brunetka córka zmiasta G. Lepiej by wnuki matce dała matka miałaby co rbic a tak nudzi sie jej.. 2 blondyny indygo auto do miasta K i D. smutne nasze zycie... I dzisiaj to samorobiłysmy... Kobietki posyłaja nam usmieszek drwiący a my głupiedalejnie wiemyocochodzi:D

Gość w dodatku dwie blondyny
takie bogate i mają klawiature zjebaną bo spacja szwankuje :classic_cool:

i cierpimy z jeszcze jednego powodu, obie jesteśmy skłócone z penisami

Gość chciałbymmmmmmmmmm
współczujemy!!!!!!!!!! Jak ja bym miał wasza kase:classic_cool: to bym był na hawajch malediwy Nie jedził za kobieta ktora z was sie smieje..bo macie takie nudne zycie. I wam czasem faka pokaze:D hahaha w pełni zasłuzonego.

Gość doktorek i w doopie korek
blondyny a kaca walą kliny! A PO PRZEPICIU BRUNETKI LUBIĄ NA KACA MINETKI! PIJANE SZATYNKI RODZĄ TRZEŹWE SYNKI! A LASKI RUDE PIJĄ SAMĄ WÓDE

Gość gregrehg
czyżby bezdomnaibezrobotna zmieniła nicka?

jezdzimy w Fordzie i mamy ciagle chuja w mordzie

Gość smiech na sali smiechhhhhhhh
18:57 dobry podszyw:D fujj:O

Jesteśmy bogate bo zarabiamy dupą

Gość Najpierw kassa potem poli
Dzieki takim jak wyja Czuje sie jak Gwiazda:D Niewiele mam, wiele wycierpiałam;) ale takie bogaczki zmieniają auta wstają rano aby jechac za mną..cudowne uczucie i ten mój usmieszek driwacy dla was hahaha:D Bo jezdzenie za kims jest karalne. I swiadczy o tym jak NUDNE I BEZBARWNE MACIE ZYCIE I ZERO PASJI... Mozna rok ale tyle lat jezdzic:O hahaha trzeba byc pustym człowiekiem, bo ludzie wolny czas poswiecaja pracy, pasji, przyjaciołom dzieciom i wnukom, facetowi:) Jeszcze w trakcie tego jezdzenia facet wam sie pusci z taka, ktora nie traci czasu na sledzenie..hahahaha

Gość potem poligamiaaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym chciała aby facet a nie lesbije za mna jezdziły. Jestem taka cudowna, piekna i mam tak ciekawe zycie ze bogaczki z usa blondyny musza znac kazdy moj krok smialysmy sie z was z koleznką..:D hahahahahaha musza miec nudne zycie, miała racje!

Gość potem poli cssa
fuck u! miekką sexwonie wśłuchajcie sie a to usmiech dla was 👄 driwący Róbcie dalej z siebie idiotki!