Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiaaaaaaaaa

nadwaga - co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość ksiaaaaaaaaa

Witam Was. Od pewnego czasu borykam się z problemem dotyczącym mojego wyglądu... Otóż uważam że jestem gruba. To znaczy nie uważam- ja to wiem. Co sądzicie o tym: mam 160 cm wzrostu, ok 65 kilogramów (nie wiem dokładnie, ważyłam się może około miesiąc temu). Jestem młodą dziewczyną, mam 16 lat. Myślałam, że razem z wzrostem się to "ulotni" ale niestety, nie urosłam już ani centymetra Mam duże piersi. Rozmiar D, chociaż mogę nawet powiedzieć, że i w taki ledwo się mieszczę, natomiast E jest troszkę za duży. Mam straszne boczki. Naprawdę, czasami nie potrafię na siebie patrzeć. Twarz mam dosyć ładną, nie powiem, ale ciało... Próbowałam przeróżnych diet, przez parę miesięcy odżywiałam się zdrowo, piłam mnóstwo zielonej i czerwonej herbaty, łykałam tabletki odchudzające. Nie schudłam ani kilograma... Do ćwiczeń nie potrafie się zmobilizować. A jeśli już, to przez pierwsze 2 dni jestem pełna zapału, a później się odechciewa. Noszę rozmiar 42. Co sądzicie na ten temat? Czy to 65 kilogramów jest az tak złe?

Gość jak kto chce niech ma
AŻ TAK złe to nie jest, natomiast ja przy 50 kg miałam boczki i myślałam że się przekręcę jak ich nie zrzuce. Przy 65 kg byłabym spasiona, ale to zależy od figury, jesli masz biodra i duzy biust, to zachowujesz min proporcji a ja mialam ale tylko wielki brzuch i boczki, cycek normalny i cala reszta tez teraz mam plaski brzuch i wszystko male ale proporcjonalne i w koncu moge odetchnac widzac sie w lustrze

Gość koniopijca
w upały pewnie nie dość , że koszmarnie wyglądasz to jeszcze śmierdzisz

Gość młoda_00
ooo jestes podobna do mnie:) z tym ze ja mam 5 lat wiecej 5kg wiecej:) i 5cm mniej wzrostu;) ale ja nosze rozmiar 38-40 nie wiem jak wygladasz ja mam problem tez z brzuchem bo mi odstaje i tez mam boczki. ja tez nie potrafie sie zmobilizowac moja podswiadomosc mi odmawia no i cóż jestem jaka jestem taka mnie kochaja a jak ktos nie moze patrzec to niech nie patrzy;) nie przejmuj sie swiat bylby nudny zeby wszystkie dziewczyny byly chude;) napewno bedzie pelno komentarzy ze jestes gruba itd olej to ciesz sie zyciem ze jestes zdrowa no i pilnuj sie zeby wiecej nie przytyc;)

Gość jak kto chce niech ma
a najlepsze jest to ze waze 48 kg, ale ja cwicze systematycznie, i polecam, mordujesz sie z marszu i dlatego jestes zrazona ja jezdze na rowerze, rolkach, nartach w zimie, tancze, zrobie 50 brzuszkow wieczorem i jest super do tego przestalam sie objadac, jem normalnie, czasami jakis slodycz, z przyzjemnoscia a nie wyrzutem sumeinia a ty co jesz? Np dzis, spr ile zjadasz

Gość ksiaaaaaaaaa
dzis... hmm rano płatki z mlekiem, herbata zielona, na obiad nic bo nie miałam apetytu, godzine temu zjadłam bułke z szynką i z pomidorem a potem ciastko :P

Gość goehfos
mloda - chyba żartujesz, masz 155cm i ważysz 70kg? straszne... :o

Gość jestem chora fora z wora
standardowo a w nocy sie zacznie obzarstwo ;-) I nie pisz ze nie, bo sama tyle wazylam i to nie bylo powietrze ani choroba ktora sie uwielbiam usprawiedliwiac ;-)

Gość młoda_00
nie mam 160no i 70kg niestety ale co mam rzucic sie z mostu wg Ciebie?jestem jaka jestem i tyle nie które dziewczyny sa młodsze i waze o wiele wiele wiecej

Gość młoda_00
autporko napisałam tu tylko i wyłacznie dla Ciebie...zebys wiedziała ze nie jestes jedyna...

Gość ...Dziewczyny...
Ja mam 164 waże 50kg i mam brzuch okropny i boczki może jakieś rady macie?:)

Gość młoda_00
no nie wierze przy tak malej masie boczki?widzicie nie ma reguły;/ ja mam ciezkie kosci dlatego tyle waze. no rad nie mam niestety:( ale chetnie sie dowiem:)

Gość ...Dziewczyny...
Z góry dziekuje ci:) no niestety niby mala waga a boczki straszne, wylewają mi się ze spodni ze tak powiem.