Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiekwro

Czy niektórzy naprawdę są sobie przeznaczeni?

Polecane posty

Gość krzysiekwro

W wakacje 2011 roku, rok temu poznałem ją na wakacjach w ośrodku wczasowym ja 19 lat ona 18, i ona była też z mojego miasta, z Wrocławia znaczy. Gadaliśmy ze sobą tylko i nawet nie mieliśmy swoich nr. fonów, i tak wczasy się skończyły i kontakt żaden, nawet część na pożegnanie sb nie powiedzieliśmy, po wakacjach już we wrześniu ja siedziałem na ławce w parku a ona jechała rowerem i zerwał jej się łańcuch na rowerze i tak od słowa do słowa zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, aż wziąłem jej numer fona i dzisiaj jesteśmy już ze sobą. Wy też macie lub mieliście takie historie ze swoimi połówkami? wierzycie w takie przeznaczenie miłosne? bo ja chyba tak

Gość Polerujący granity Florian
taa jasne :D raz spotkałem laskę na widok której flaki wywracały mi się na drugą stronę... spotykałem ją w różnych miejscach na tyle często, że zaczałem podejrzewać, że mnie śledzi bardzo starała się mi wmówić, że jest mi przeznaczona cokolwiek jej nie wyszło, nie mogłem przemóc odruchu obrzydzenia

Gość Aeroflot
Chciałbym w to wierzyć. Na razie jestem na takim etapie, że laska mnie nie chcę, przestałem ją widywać ale może kart się jeszcze odwróci. Taką mam nadzieję.