Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krollowianka21

Polazł do innej z dzieckiem, zostawił moją siostrę...

Polecane posty

Gość krollowianka21

Hello chyba byl juz taki temat, ale chcialabym znac może wasze doswiadczenia. Wieloletni partner mojej starszej siostry zostawil ja nagle po 7!!! latach wspólnego zycia ( nie byli małżeństwem choć ona bardzo tego chciala) zostawił ja dla kobiety młodszej od niego jakieś 6 lat ktora ma juz male dziecko z innego związku... czy mnie sie wydaje czy jemu sie popierdoliło w głowie. Dodam ze przez prawie pol roku ciągnął podwójne zycie, oszukiwał moja siostrę, malo tego gadając z nia i planując ewentualny slub... Koleś ma przerąbane w naszym gronie, tj rodziny i znajomych. Dodatkowo zachowuje sie teraz jak kretyn - podrelsa na każdy kroku jaki to on jest szczęśliwy i w ogóle...i że decyduje sie na wychowanie tego dziecka mimo ze nie jest jego Ja osobiście ie widzę go w tej roli M. nigdy nie byl jakoś szczególnie pozbierany a raczej taki maminsynek z niego byl... Siostra jest zalamana, i od miesiąca znikla przez polowe. Martwie sie o nia :(

Gość a ja jestem dziewczyną
może sie zakochał po prostu wiesz.... skoro był na tyle silny żeby odejść i chce zajmować sie nie swoim dzieckiem to może to miłośc. chyba że laska jest bogata i bedzie ustawiony do konca zycia. Czyli sa 2 wyjścia.

Gość ukueele
Skoro jest porąbany, to po co taki facet Twojej siostrze?