Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Krzysiek ...

POWIEDZCIE MI CO SIĘ DZIEJE Z TYMI LUDŹMI W TEJ POLSCE ?!!

Polecane posty

Gość Zwykły Krzysiek ...

Cześć opisze wam sytuacje z ostatnich miesięcy. Byłem z kolegą z miasta i z naszymi dziewczynami w klubie. Pogadaliśmy sobie napiliśmy się normalne spotkanie w czwórkę i oczywiście na koniec jak wychodziliśmy były zaczepki kumpel olał sprawę ja też od razu zaznaczę kolega trenuje boks od 8 lat dziadek mu zaszczepił tą fascynacje do boksu bo sam kiedyś trenował w dodatku obydwaj chodzimy na siłownie ja jeszcze pływam od 7 lat reprezentowałem soją uczelnię kiedyś nawet. Także obydwaj raczej jesteśmy dużymi chłopakami, żeby nie było nie jesteśmy jakimiś dresami czy cwaniakami kolega skończył budownictwo ma swoją firmę ja też mam wyższe. Jak już wspominałem wychodzą koleś jakiś nas zaczepił oczywiście cwany bo w grupie kolega nie zwracał uwagi dopóki ten cieć nie rozciął ręki jego dziewczyny nie wiem czy na ćpany był czy taki pijany a może to i to no i skończyło się jak się skończyło tamten dostał od razy oczywiście kolesie się zlecieli ale to nic nie pomogło bo okazało się że już od dłuższego czasu wszystkich zaczepiali i grupa chłopaków rzuciła się na nich i na tego typa co rozciął dziewczynie rękę też. Sprawa wylądowała na policji okazało się że tamten miał wstrząs mózgu połamane żebra nos szczękę zęby reszta też wcale lepiej nie skończyła sprawa wyjaśniła się w sądzie okazało się że kamery zarejestrowały wszystko i tamci nie dość że mają problemy zdrowotne to jeszcze musieli zwracać pieniądze za rozprawę i teraz powiedzcie mi po co to cwaniakowanie głupie zaczepki nawet dziewczyn jakim trzeba być baranem żeby nie znając kogoś zaczepiać go tylko po to żeby potem leżeć w szpitalu i mieć do końca życie problemy zdrowotne.

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Frustracja to powoduje

Gość Zwykły Krzysiek ...
Całkiem możliwe zastanawiam się tylko jak tacy kolesie musieli by dostać po mordzie żeby sobie wybili głupie zaczepki z głowy nie wiem po co to im potrzebne lepiej się czują połamani czy może dowartościowują się przez to ?

Gość dsfdghfgh
ty studiujesz? bo nijak tego belkotu nie mozna zrozumiec... kto cie jelopie przyjąl na studia? hahaha

Gość dsfdghfgh
OMG Ty masz wyższe :O hahahaha zalamka, co za bęcwał, nawet pisac nie umie

Gość kleine kopf ZWYLF
NASZ SWOISKI MORTAL KOMBAT! POLNISCHE STREET FIGHTER! WIRTU-ALL FIGHTERS! TEKKENIADA! THRILL KILL! PIT FIGHTER! KTO MA UZĘBIENIE CAŁE, SZCZENĘ NIE DRUTOWANĄ I WSTRZĄSU MÓZGU NIE MA TEN SZCZĘŚCIARZ! WYNALEZIE Z CZASEM KIBELEK KTÓRY WYPRÓŻNI SIĘ ZA WAS! ALKO NAU K.O. FCEM BENDZIE! NARKOMANI I ALKOHOLICY BYLI MARSZ NA BOKS MIGIENSEM UND ŚMIGIENSEM! MŁODY ĆPUN WJEDZIE ŚLIZGIEM DLA STAREJ BABY OD TYŁU JAK PIŁKARZ, AŻ NA INTENSYWNEJ TERAPII WYLĄDUJE! FRED FERDYNAND JUCEWICZ TAK MNIE W SZKOLE NAUCZAŁ W 1989 roku!

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Dobrze że dostał jeden z drugim po ryju to pomoże im otrzeźwieć z amoku, ale podłożem jest frustracja np. zazdrość o kobiety, o samochód, o ubrania, zazdrość o rzeźbe nawet :o

Gość Księżycowa Kotka
Dobrze, że to się tak skończyło, pozostaje Ci się cieszyć z tego, bo wiesz, jak jest czasami ... uderzysz kogoś w swojej obronie, a później masz zarzuty o napaść ... różnie jest. A czemu tak robią ... Cóż, przykład idzie z góry. Po prostu ich matki to alkoholiczki, dziwki itd., ojcowie pewnie nieznani, jedyne na co się napatrzyli to bójki ... Chcą podnieść poczucie swojej wartości, też to jest z nudów, frustracji, brak kasy, brak inteligencji. Cieszę się, że to się w ten sposób skończyło.

Gość dsfdghfgh
Uwielbiam ssać kutasa a najbardziej jak rozpływa mi się w ustach ten smak nie umytego kutasa ahhhhh jak śmietana mi spływa po mordzie lubie także wyżerać gówno z dupy :))))

Gość kleine kopf ZWYLF
a ja mam wykształcenie żłobkowe! PRZEDSZKOLE I ŻŁOBEK OLAŁEM! CZYTAŁEM KOBIETĘ I ŻYCIE ORAZ SKANDALE UND WIDNOKRĘGI I DETEKTYWA! KRYMINALITET W CIURMIE I ABAŁDZIEŁ! NARKOTYKUFFF BIAŁYCH JA NIE PRÓBOWAŁ I ALKOHOLU NIE PIŁ! NIE PALIŁ JA TEŻ NIC! JA CALE RZYCIE SIĘ MODLIŁ DO ANIOŁKÓFF O HLEP CZARNY!

Gość Zwykły Krzysiek ...
Tak tylko dziewczyna kumpla miała 2 szwy na ręce i za co zrobiła coś komuś czy co? Nie rozumiem tego w dodatku teraz muszą płacić kasę a widać że groszem nie śmierdzieli.

Gość kleine kopf ZWYLF
gówienko smarujmy na HLEP i karmmy nim psychiatrów!

Gość Zwykły Krzysiek ...
kleine kopf ZWYLF - heh masz coś z głową tamci kolesie taki właśnie prezentowali poziom jak ty i wypowiedzi ich były też podobne czyli zwykły bełkot mamrotali coś pod nosem.

Gość Księżycowa Kotka
no , współczuję dziewczynie ale dobrze, mają cioty za swoje , niech płacą gnoje śmierdzące.

Gość kleine kopf ZWYLF
Księżycowa kotka lubisz ssać kutacha wielkiego i lizać dupę obsraną ?

Gość Zwykły Krzysiek ...
Masz rację Księżycowa ale co zrobić zdarzają się tacy ludzie dobrze że na imprezach jest selekcja ludzi bo nie wiem co by się działo w tych klubach wszystkich.

Gość Księżycowa Kotka
kleine kopf a ty co tak usilnie probujesz rozwalic temat? coś czuję, że jesteś taką samą ciotą bez perspektyw, jak tu autor opisał :) i może jeszce masz jakąś sprawę w sądzie i będziesz bulił i kasę i zawiasy jeszcze, aaa i zapomniałam zero wykształcenia i bez grosza przy duszy. Zgadłam :D

Gość Księżycowa Kotka
no niestety tak to jest, pewnie zobaczyli Was, dobrze ubranych, pachnących, z pięknymi dziewczynami ... i żal im dupę ścisnął, że ich stać jedynie na żłopanie piwa za kasę matki.

Gość Maciekkk.
No to Gratuluje :D, a czym rozcieli rękę tej kobiecie ?

Gość Maciekk.
Aha nie napisałeś co cpali ;)

Gość antyczłowiek
po prostu ludzi jest za dużo zamknij dużo szczurów w małej klatece i zaczną sie zagryzać, podgryzać, walczyć, tak samo z ludźmi, jest nas za dużo i musimy przecierpieć że zyjemy w takich czasach, oby przyszłe pokolenia nie mialy tego problemu

Gość Zwykły Krzysiek ...
heh Księżycowa właśnie dlatego nazwa mojego tematu taka jest, może i zazdrościli może i nie ale jak napisałem wcześniej też ludzi zaczepiali aż w końcu się to skumulowało i nie tylko od nas dostali ale no cóż bywa.