Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzucona.............

Wyrzucili mnie w nocy z poczekalni na dworcu, musiałam nocować pod golym niebem

Polecane posty

byłam ja , dwoch facetów, jakas starsza babka i mlodziutki chlopaczek, przyszedl ochroniarz i powiedzial ze musimy wyjsc bo poczekalnia jest otwarta od 6 do 22... a co z tymi ktorzy mają autobus o 4 nad ranem (np ja) ? usiadłam na schodach przed budynkiem ,trzesłam sie z zimna , inni tez , ochroniarz usiadł w srodku na krzeselku i czytal gazete no kurwa co za cham jebany !!! całą noc w taki ziąb, na posadzce , dobrze ze mialam plecak na nim usiadłam :O

Tak to jest na polskich dworcach teraz będę jechał z gdańska do Warszawy o 4:30 i zastanawiam się jak to będzie

a najlepsze jest to ze na szyldzie jak byk jest napisane : Przejscie podziemne czynne od 6 do 22, wejście na hale głowną czynne całą dobe !! a ten cieć mowi ze mamy sie wynosic :O co mu zalezalo nas wpuscic? sam dupe posadzil a ludzie marzną na dworze kurwa mac

Gość dsfdghfgh
co ty robilas w nocy na dworcu? moze nad soba sie zastanow najpierw

Gość Księżycowa Kotka
o jezu współczuję, nie wiedziałam, że takie chamstwo u nas ... no i przecież to niebezpieczne, jakby tam w ciemnościach Cię ktoś napadł? :( masakra ...

Gość ...KOperek...
ale to jak ? Całą noc czekałaś na dworcu ??? Skoro miałaś autobus o 4-tej to było sobie o 3:30 wyjść z domu :D W kartonie jakims mieszkasz czy co ?

Gość Księżycowa Kotka
ale ludzie wy naprawdę jesteście aż tak puści? nie wiecie, że istnieje coś takiego jak przesiadka? ja jebię :O

byłam w obcym miescie mądralo , mialam isc do hotelu na kilka godzic i wydac 200zl? wszedzie jest tak samo, np w Warszawie zamykają na noc hale głowną i gdzie ma isc przejezdy ? Pod pałac do parku na ławke? czy moze jezdzic calą noc po miescie ? Jesli autobusy maja kursy calą noc to i poczekalnie tez muszą byc calodobowe, a nie ktos sobie napisze ze czynne głowne wejscie jak mnei ochroniarz wywala za drzwi zagranicą tez tak jest?

Księżycowa Kotka - tak tak bede jechała okręzną drogą i jeszcza za to placic , pierdole taką jazde , pociągiem az strach jechac w nocy pelno zboków psycholi nazistów i ćpunów

Gość totem anpbutens
skoro hala otwarta całą dobę to miałas prawo tam być! zwłaszcza że nie jestes żulem tylko miałaś bilet,moim zdaniem trzeba było dzwonić na policje, ale symulować że zamarzłas/mdlejesz itp. w każdym razie udupiłabym tego ochroniarza, w jakim był wieku?jaka firma ochroniarska?

Gość upsa
symulowac ze zamarzłas- hahaha

Gość Księżycowa Kotka
wyrzucona............. a ja Ci nie każę jechać okrężna drogą mój post był skierowany do ludzi, którzy myśleli że Ty sobie o kilka godz za wcześniej wyszłaś z domu, żeby sobie posterczeć pod dworcem. Ja Cię rozumiem i współczuję.

Gość gfdgfsgdfgdg
skoro na szyldzie było napisane ze głowne wejscie jest otwarte całą dobe a was wyrzucił to zgłos to do jego przełozonego, jesli nie wiesz dla jakiej firmy pracuje zadzwon do zarzadcy dworca , PKS Olsztyn ,Poznań , Łodz czy gdzie tam byłas nie daruj im pamiętam jak ja jechałam pociągiem ,była zima , musialam wczesniej wyjsc, 4h przed przyjazdem pociagu, on juz stał na peronie stacja poczatkowa, maszynista i konduktor siedzieli sobie w srodku a mnie nie chceli wpuscic i stałam tak na śniegu jak pojebana, na dworcu nie było warunków rozwalone ławki żule na podłodze ciagle zaczepiali o 50gr to było w 2005 roku teraz pewnie nic sie nie zmienilo