Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juan Carlos de Milores

Wasz Wymarzony Dom...

Polecane posty

Gość 7666664748
zona, dwa bachory, pies w ogródku , samochód w garażu i sportowy motocykl 🖐️

Moj wygladalby tak. 4-6 pokoi zebym mogl cala rodzine pomiescic, 3 lazienki z wanna, prysznicem kuchnia duzy salon i jadalnia. A najlepsze to ze chcialbym mieszkac przy jeziorze, a codzienie bym sie budzil sie w promieniach slonca. :)

Gość picza piczowata
chyba żartujesz, to najlepsza część budowania domu - jakbym mogła sobie urządzić wszystko od zera to bym była wniebowzięta :(

Gość aurora23
dom z bala, z dużym ogródkiem. Powinien być na uboczu z widokiem na góry, obok powinien przepływać też strumyk, rzeczka

Gość picza piczowata
kuurde, jakbym się dorwała do urządzania to ino roz :( każdy pokój bym zrobiła w innym stylu ale każdy byłby po prostu zabójczy :( chyba jednak co najwyżej mogę poszaleć w simsach 😭

Gość Maciekk.
Jakiś zajebisty apartamentowiec na jakimś spokojnym osiedlu, żona która zajebiscie gotuje, dzieciaki, zero kłótni, stresu. taki chciałbym dom :)

Gość Maciekk.
Aha no to taki co ma drzwi i okna, dach i fundamenty :D a tak serio wolę mieszkać w jakimś małym 4piętrowym bloku..

Gość picza piczowata
raczej wątpię :classic_cool:

Gość Maciekk.
Może

Gość oczytana podstawowka
chatka na kurzej łapce, lub chatka puchatka

Gość Maciekk.
A czemu nie :P wolę mieszkać w bloku, taniej i wgl nie musisz się aż tak martwić o włamania itp

Ja marze o bungalowie z basenem. Nie musi byc duzy-salon z otwarta kuchnia plus male biuro, sypailnia, ewnetualnie pokoj dzieciecy i maly goscinny. http://www.praktikhaus.de/bausatzhaus-hausprogramm/bungalow/bungalow-bausatzhaus5/ Gdybym miala powiedziec w sytuacji np majac milion euro na koncie to cos takiego np http://freshome.com/2011/08/10/stylish-and-modern-dinesh-mills-bungalow-by-atelier-dnd/

Gość Maciekk.
Nie lubię ciszy :)

Cholera, jak z moja dziewczyna musze isc na ciuchy... 8 godz lub wiecej musze chodzic i mowic ze wszystko pieknie wyglada na niej, a potem to mnie nogi bola, wiec z nudow zaczynam grac na fonie:D