Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządny gosc

tego juz za wiele jest mi bardzo przykro z tego powodu

Polecane posty

Gość porządny gosc

poznalem na czacie dziewczyne z dzieckiem zaliła sie jacy to faceci chuje jestem porządnym mężczyzną i takich niby szuka kto wie gadka sie kleiła a jestem otwarty na wszystko i co sie stało??? na gg doszlismy do wymiany fotek przesłałem jej i juz sie nie odezwała... a niech dalej poznaje przystojnych chujów niech ja szmacą dalej[cześć]

Gość porządny gosc
Nieopisaną radość powoduje u mnie wkładanie na stopy bochenków chleba i dziarskie maszerowanie głownymi ulicami miasta. Potrząsam wtedy radośnie penisem do śmiejących się dzieci a zachwyceni przechodnie wyciągają swe przyrodzenie i odmachują mi. Idąc w apluazie jaki wywołują podskajujące penisy czuję się naprawdę dumny, że jestem Polakiem.

Gość porządny gosc
tak czuje sie dumny z tego podszywa ale wam kobiety juz ładnie na mozg wali :o

Gość porządny gosc
a dawac dupy jest łatwo?

rozumiem, że jakaś dziewczyna Cie odrzuciła, ale teraz to generalizujesz (wszystkie jesteśmy takie same) i odnoszę wrażenie, że twój nick nie jest adekwatny, do tego, co sobą prezentujesz. Bywaj

Gość radyNIEodPARADY
Słuchaj, nie spodobałeś jej się albo wlazła na ten czat dla jaj i nie szukała nikogo. Ludzie mają prawo się nie odezwać, nie każdy im sie musi podobać, taki jest świat. Nie ądź żałosny tylko poszukaj innej:)

Gość porządny gosc
porzadny jestem w czynach szanuje kobiety ale tylko te ktore mnie szanują