Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 26 lat

Jak dać mu do zrozumienia ,że czuje coś do niego

Polecane posty

Gość ona 26 lat

Będziemy na wspólnym wyjeżdzie, nie wiem czy uda mi się być z nim sam na sam. Dzieli nas duża różnica wieku. Proszę pomózcie , bardzo mi na tym zależy.

Gość ona 26 lat
Mamy wspólną pasję, należymy do tego samego stowarzyszenia gadamy ze sobą . Wydaję mi się,że nawet mu się podobam (ale to tylko moje subiektywne odczucie) Ma ok 45 lat.

Gość ona 26 lat
Rozwiedziony , chyba...

Gość Śliczna Ruda
Jeżeli on coś czuje do Ciebie na pewno się o tym dowiesz :) jeżeli m żonę daj sobie spokój

Gość ona 26 lat
Pewnie jak ma żone to nie będę wchodzi im w drogę. Sprawa jest taka,że mi sie wydaję,że mu się podobam, moze i by chciał zrobić pierwszy krok, ale nie jest pewny mojej reakcji, więc moze ytanie powinno być , jak go do tego zachęcić ?

Rozmawiaj z nim, po jakims czasie luznej rozmowy zacznij mowic o tym ze na swiecie sa teraz sami egoisci, ze kazdy martwi sie tylko o siebie, ale kiedy z nim rozmawiasz to czujesz sie inaczej, ze zachowuje sie jak prawdziwy mezczyzna, mądry i dojrzały. Na pewno mu sie to spodoba, EGO bedzie 7 niebie. Będzie chciał słyszec wiecej takich tekstow i poleci dalej..

albo sprowokuj inną rozmowę w której będziesz mogła (w kontekscie tej rozmowy) powiedziec mu ze jest prawdziwym męzczyzną. to zadziała Pamiętaj "prawdziwy męzczyzna" + inne komplementy (niby nie komplemety) ale zdobedziesz tym jego zainteresowanie

Gość ona 26 lat
Rady , dzieki na pewno to spróbuje zastosować, swietny pomysł. Jesteś facetem ?

Gość ona 26 lat
aha ok :) Boję się trochę wygłupić. Nie chcę też zniszczyc tego co jest teraz, miłej znajomości, dobrze sie przy nim czuję i jeszcze nikt przed nim mnie w taki sposób nie traktował.