Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona111

zazdrosc

Polecane posty

hej. Macie może pomysł jak pozbyc się chorobliwej zazdrosci o chlopaka? co prawda nie jest ona taka bezzasadna, ale chyba przesadzam. kilka razy zawiodlam sie na chlopaku widzac z kim i co pisze, ponadto jest strasznym flirciarzem. mowilam mu ze bardzo mi sie to nie podoba i nawet przestawal tak robic. ale zmierzajac do mojego tematu chodzi mi o to, że jak on gdzies wychodzi to ciagle mam w glowie mysl ze moglby tam flirtowac z jakimis dziewczynami i az mi sie cos robi w srodku. Tak naprawde nie wychodze nigdzie bez niego (on beze mnie owszem) ale to dlatego ze nie chce zeby on sie czul tak jak ja sie czuje. po prostu boje sie ze on odejdzie wkoncu ode mnie....

Gość qwertyuiopqwertyuiopop
nie ufasz mu. pewnie kiedyś już raz "nadszarpnął" Twoje zaufanie albo jesteś nieufna w stosunku do ludzi. Jeśli mu nie zaufasz, nie zawierzysz, to wcześniej czy później i tak to się rozpieprzy. Każdy ma swoje życie, też zacznij wychodzić bez chłopaka i po prostu mu zaufaj, bo popadniesz w paranoje. Ciężko jest komuś tak naprawdę zaufać, ale kto nie ryzykuje ten nie ma. A udany związek to jedno wielkie pasmo zawierzeń, zaufania i kompromisów.

Bardzo Ci dziekuje za taka odpowiedz. chyba po prostu potrzebuje tego by ktos obiektywnie spojrzal na zaistniała sytuacje. moi znajomi zawsze stoja murem za mna i nie potrafia mi powiedziec ze przesadzam...

Może po prostu nie chcą sprawić czy przykrości? Chociaż ja jestem zdania, że przyjaciel/ dobry przyjaciel powinien takie rzeczy wygarnąć. Zaufaj chłopakowi, bo taką zazdrością naprawdę można rozwalić dobry związek. Powodzenia! :)

miało być Ci