Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naomiclark

dziwny bóle

Polecane posty

od kilku ładnych lat mam dziwny , nietypowy ból z lewej - tylnej strony czaszki .. To jest taki chwilowy ! a nawet powiem , że trwa nie wiem... sekundę? no chwile no ! tak nagle się pojawia .. występuje to raz na 2,3 miesiące , czasem się zdarza , ze raz na miesiąc. no rzadko mam go , ale mnie martwić zaczyna... jest on straszny.. niespodziewanie się pojawia .. trudno opisać ten ból . jakby coś się "zerwało "? no śmiesznie brzmi, ale nie wiem jak określić .. może skurcz ? nie no nie wiem.. A i dodam , że nie pojawia się on np. przy nieuruchomionej głowie.. tzn jak powiedzmy lekko przechyle i wtedy .. w tym miejscu (tak za uchem, lewa str. z tyłu czaszki ) takie ciepło czuję po tym bólu .. dziwny ten mój opis , ale nie wiem jak dobrac słowa.. dziwny ból po prostu!!! no nawet dziwacznie bólem nazwac, bo to jak już wspomniałam trwa tak migiem !!! bolesny mega , ale chwilowy ból!! pomocy! wie ktoś co to może byc ? ma ktoś cos podobnego ?

Gość ?????gfd
???

Gość rftgujik
yjuty

Gość fghfghf
idź do lekarza niekoniecznie to coś poważnego, ale dziwne może jakiś nerw masz uszkodzony albo coś mówię Ci - idź i dodatkowo trochę zrób widły z igły bo inaczej Cię lekarz oleje i nie skieruje na badania