Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

jak tanczyc na weselu

Polecane posty

Witam, oturz dzisiej jestem na weselu I mam tako refloksje dotyczonco tanca, nie wiem jak sie poroszac. Garjo disco polo a ja tancze pod metal, I tera pytanie jak tutej sie pzestawic.. Cienszko mi idzie, partner mie trzoncha, a ja nie mogie kroka zlapac, dajcie szybko jakies skazuwki.

Szybko, leci tera cialo do cialo, robie tak jak spiewajo cialo pzykladam do ciala, usta pzykladam do ust, szybko muwcie czy dobze zebym na idiotkie nie wyszedla, szybko, bo zara sie skonczy, morze zdonrze sie popisac jakim ruchiem.

Dzienki, josz po piosence, chyba sie nie potpisalam..ide zachlac ryja

Zrobilam sztoczno pochwe ze sledza I marchiewki

Do tego penisa z. Kroketa I jajec, podzucilam kolerzance na talez hihi rzre to mysli ze to cieple. Danie na zimno hihocze po cichu, nie wytzymie, ona to jje

Gość a jakie dodatki masz Fiel
do swojej mocno różowej sukienki.?Jaką kopertowke i bolerko ?

O leci a sere che acha eche, ide tanczyc, znam kroki

Gość to lepiej tyle nie myśl
moze ci kaczuhe zagrajo, tyrz kroki znaż :D

Kopertuwkie mam ze znaczkiem za zloty piendziesiont, a bolerka ni mam bo to wiocha. o sokence pisalam ze ide we czarnej bugi lugi sigi de chej

Gość a wcale ze nie bo
pisalas ze w różowej . Buty już zostawilas pod stołem , czy za wcześnie ?

A pozatym co. Do bolerka. To nie lobie kapeluszuw z durzym rondem

Mialam izc w rurzowej ale poszedlam w czarnej bo okazalo sie ze boty majo bordowo podeszfe. Boty po godzinie zdejmalam. kaczuchy znam ale w innej wersji, w takiej jak chlop zaplodnia babe a ta kolysze dziecko. dajcir jakiz uklad taneczny

Wszyscy mie podrywajo karzdy mi zazdrosci, zara oszczepinyn a ja josz pijana, chlop mie unika twierdzi ze wstyt mu pszynosze, bo bo co krokuw nie znam? Ja zara tutej pokarze szkole taneczno

Powiem ewam tak administratory I mody to mie tutej lobio, josz mie nie kasojo kocham was

Fiel doszłam do wniosku że mój dentysta jest miłoscia mojego życia. co robić?

Zwiazdo a czemu to milosc? Dobze ci zemby poleczyl czy ladny jest? Mam propozycje. Jec durzo slodyczy, bendziesz miala pruchnice i bendziesz mogla czensto do niego latac. a tak na serjo to nie idealizoj go, bo jak sie z nim nie spodkalas. Prywatnie to on morze byc guwna wart. jem kope, a co cie tak banojo? Morze bzydko sie wyrarzasz? No sama nie wiem, albo obejmij naszo taktykie i dobze rac lodziom, zobaczo zes pzydatna to cie nie ukzywdzo.

Calo noc pzesiedzialam za stolem, pzybylo mi 3 kilo, czyli jestem na dobrej drodze. wszystkie chlopaki mie do tanca prosili, ale nie chcialam, bo nie zdradzam..

zebami miomi zająs sie prawidłowo, ładny je i młody do tego...a ja to zawsze lubiłam lekarzy wiec jest moim ideałam w 100 % ...a jakbym miała pruchnice to by mnie nie chcial bo bym sie brzydziła ze tak o zaby nie damam i ze mi smierdzi s geby, wiec tio odpada

A morze. Zaposc te zemby? Bendzie mial sie czym zajonc. I sie tobo zaopiekuje.

eee nieee. potem jeszcze bede musiała nosic sztuczna szczeke po trzydieste juz.////koniec mej miłosci, a mialo byc takpieknie. wielbiłabym go jak doktora hausa....peszek. pokazałabym gao ale sie wstydze

A masz jego fotkie? Ja chce zobaczec. Wyznalas mu josz milosc? Czy czekasz arz on sam zacznie? Wiesz, ze doktory so nie smniale, mosisz zrobiec pierszy krok. Zagadaj np. Ale panu doktorowi ladnie pachnie z buzi. Wiesz to mosi byc tekst detystyczny, oni to lobiejo. morzesz terz powiesziec. Ze blyszczy mu sie szkliwo, na pewno poleci na kturys z tych textuw,

Gość nie masz dzisiaj przypadkiem
kaca fielko , może trzeba się leczyć klinem?

ha ha ma jego fotme mam....nawet chyba ze 3 sa....ale jak ja juz nie mam po co do niego isc nawet zeby mu o szkliwe mówić

Kac jest w trakcie leczenia, codziennie go lecze, pije wino za pienc zlotych, codziennie sie uchlywam. Rzycie jest po to aby je zapic. Mam dygresje. zwiazdo wyslij mi na mejla jego fotkie, ocenie okem profesjonalisty

Gość ____________________*****
🌻 ❤️