Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celineczka taka

prawiki, ile maciej znajomych? a macie fejsa? i ile tam?

Polecane posty

Gość celineczka taka

czy Wy wogóle macie prawdziwych przyjaciół czy wszystkie kontakty Wam się pourywały? a na fejsie jesteście?

Gość prawiki są tutej
Nie mamy przyjaciół i nawet zwykłych znajomych. Tak nawiasem mówiąc to o przyjaciele jest ciężko nawet dla nie-prawika. Ja jestem na fejsie ale milczę tam.

Gość prawiki są tutej
To czemu cię ten kumpel i znajomi nie zapoznają z jakimiś dziewczynami?

Gość hehehehe mmmmmmmmmmm
ja mam 1500 na fajsie z całego świata ;) ale nie znam nikogo osobiście - konto zrobiłem do gierek, wyłącznie do gierek i sami się przypętali "znajomi"

Gość kolejny_prawiczek
Mam kilku dobrych kumpli, sporo znajomych ze studiów, miasta... Mam też kilka koleżanek. Z reala i też takie internetowe, z którymi czasami sobie piszę. Mam fejsa, mam ponad 100 znajomych na fejsie. Często z co najmniej 2 kolegami i jedną kolezanką wychodzimy do klubu. Lubie tanczyc, jestem przystojny, towarzystki, kończe wlasnie studia. No i co w związku z tym ? ? ? ? ? ? PS. "To czemu cię ten kumpel i znajomi nie zapoznają z jakimiś dziewczynami?" - slyszeliscie powiedzenie o Psie Sąsiada? ;)

Gość prawiki są tutej
Chyba o psie ogrodnika, sam nie zeżre i drugiemu nie da. Mnie się udało zebrać na fejsie w znajomych kilka wpływowych osób z mojej okolicy. To zasługa tego że chodziłem do różnych szkół i zrobiła się z tego taka siatka. Ale i tak nie mamy kontaktu. Jestem z tego uhahany, jak jakaś laska popatrzy na wspólnych znajomych i może sobie pomyśli, o cholera, on zna tego i tego.

Gość Jelonek rogacz
a ty calineczko, jak bardzo masz rozjeżdżoną cipkę? pół wsi skorzystało, a druga połowa czeka w kolejce? :D