Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest kuźwa...

co to się dzieje...boję się

Polecane posty

Gość co jest kuźwa...

Dzisiaj powinnam dostać okres. Nie dostałam. Przez większość dnia nie miałam żadnej wydzieliny z pochwy, teraz jedynie jest trochę takiej białej. W dodatku albo schizuję już albo coś ale wydaje mi się że na piersiach i ogólnie klatce piersiowej widać bardziej żyły. Czy to może być ciąża? dodam tylko że w czerwcu jeszcze nie uprawiałam seksu, a w maju było tylko dwa razy, z tym że po pierwszym razie normalnie dostałam okres, a drugi raz był dziesięć dni temu. Facet nie skończył we mnie, wgl nie doszedł bo przerwaliśmy stosunek. Mam się zacząć bać czy nie?

Gość już wszystko wiem
na bank ciąża!

Gość co jest kuźwa...
Poważnie się pytam...

Gość to lepiej tyle nie myśl
biały wiersz???????????????????

Gość jak to nie doszedł?
biały wiersz czy kurwa nie?!

Gość co jest kuźwa...
co to bialy wiersz?

Gość dggjhhj
suko odpowiadaj, biały wiersz to był?!?!

Gość co jest kuźwa...
Nie

Jeden dzień spóźnił Ci się okres! Jeden dzień! A Ty już panikujesz! :< A ta ciąża czymś się jeszcze objawia czy tylko tym jednodniowym opóźnieniem?

Gość co jest kuźwa...
Witaj luna. W końcu ktoś normaly:) dzisiaj mnie jeszcze bardzo w podbrzuszu bolało..

Gość już wszystko wiem
ciąża objawia się dziewięciomiesięcznym opóźnieniem

Gość jądrowy jędrek
to białe to pewnie sperma teraz bedziesz facetem, a nie wyrosły ci jądra?

Hmm Być może jutro dostaniesz okresu. Wbrew pozorom w ciążę nie zachodzi się tak łatwo, a sama mówisz - że o niej mogły zdecydować w sumie dwa stosunki. Wiesz... teoretycznie to możliwe ale szanse na to są bardzo małe. Naprawdę. Poza tym najpewniej wystąpiłyby jakieś inne objawy. Wiesz, z początku ciąży okres często się pojawia jako okres zanikowy - w postaci plamienia, i może się pojawiać w ten sposób przez pierwsze cztery miesiące. Ale najczęściej wiąże się to z innymi objawami - jak wzmożona senność, zmienia się cera, kondycja włosów, charakter nieco łagodnieje :) Możesz się wtedy też czuć słabiej, odczuwać poranne mdłości, czy mieć różne fanaberie żywieniowe. Bo to że wygląd piersi przed okresem i po okresie się zmienia - nie jest żadną nowiną, co najwyżej wcześniej tego nie zauważyłaś. Testy ciążowe nie są drogie - można je kupić w każdej aptece. Te lepsze wykrywają ciążę po tygodniu, te tańsze po dwóch. Na opakowaniach zawsze jest napisane po jakim czasie dany test wykrywa ciążę. Nie radzę robić takiego testu po spożyciu poprzedniego dnia alkoholu - bo może to zaważyć na jego wyniku. Także nie martw się na zapas a jeśli jutro okres się nie pojawi - zrób test. Po kilku dniach go powtórz. Ale najpewniej to po prostu ma związek ze zmianą trybu życia, większą ilością słońca albo zmianą diety, czy ilości stresu ostatnimi czasy.

Gość co jest kuźwa
No i jeszcze nie dostałam okresu...poczekam jeszcze do 8, później idę zrobić test.. Kurde boję się..