zagubiona99222 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Cześć wszystkim...chciałabym z kimś porozmawiać, ponieważ przed chwilą zerwałam z chłopakiem i jestem strasznie załamana. Nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ale to było z nerwów, poniosło mnie. Za dużo już tego wszystkiego było ;( Chodzi o to że on mnie kocha i jest dla mnie dobry tylko że nie jest jeszcze chyba dorosły psychicznie i czasami myśli jak dziecko 9 letnie. Mówi, że mu wszystko psuje, wogóle nie liczy się z moimi uczuciami czasami, a jak chce z nim porozmawiać przez telefon to zachwile się rozłącza jak mówie mu co czuje. Doprowadza mnie to do szału! co mam zrobić? :( pomóżcie.. ja już nie mam siły ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Czerwiec 2, 2012 opanuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sekonda Napisano Czerwiec 2, 2012 Chyba mam podobnie. Tylko, że ja jeszcze nie odważyłam się zerwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mon_iaa 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 jak rzuciłaś to znaczy że miałaś na to ochotę.... znajdziesz innego lepszego i nie warto się zastanawiać nad rozlanym mlekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .,.,mastes,.,. Napisano Czerwiec 2, 2012 TO JAKĄ MASZ TĄ CIPKE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona99222 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 niby tak... ale ja go kocham, nie wiem jak sobie poradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona99222 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 .,.,mastes,.,. widać że jesteś niewychowanym palantem. Jeżeli chcesz porozmawiać sobie o takich rzeczach to wypierdalaj do innego forum. I radziłabym ci iść się leczyć bo normalny to raczej nie jesteś. Więc pierdol się i spierdalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mon_iaa 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 poradzisz.. pierwszy krok już zrobiłaś, będzie ciężko ale dasz radę... Pomyśl o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona99222 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 nie wiem czy chce się z nim rozstawać. po 3 latach ciężko. ale mam już dosyć tego wszystkiego. poza tym pare razy mnie okłamał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach