Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost and found

dlaczego mnie o to zapytal?!

Polecane posty

Gość lost and found

od 4 dni w pracy wdrazal nowy system pewiem mezyczna, nigdy wczesniej sie nie widzielismy jednak 2 razy dziennie przychodzil czesto do mojego dzialu by porozmawiac ze mna nawet o innych dzialach -co w ogole nie dotyczy mnie- dziwilo mnie to bo powtarzal mi to samo po kilka razy i zawsze wpatrywal sie sie. ostatniego dnia rozmawiajac dziekujac za cos dotknal mojego ramienia co zdziwilo mnie troche, pozniej jak bylismy sami zapytal sie gdzie mieszkam w jakiej dzielnicy ..po czym sam powiedzial,gdzie mieszka....po chwili czy pracuje w weened-powiedzialam ze tak,ze musze ale skoncze wczesniej..no co on czy pracuje w poniedz i wtorek..wiec znow odpowiedzialam,ze tak ale jak wspomnialam skoncze wczesniej...wtedy do biura weszla kolezanka i on musial gdzies isc..cos sprawdzic na koniec..myslalam,ze wroci pozegnac sie, ale nie wrocil.

Gość lost and found
nie chce go zle odebrac, wiem,ze do innych osob tak nie zagadywal wcale, nawet do mojej szefowej nie opowoadal jej tyle o wdrozeniach,.. zobaczego go za 1,5 tyg i nie wiem czy zrobic nastepny krok, zaprosic go gdzies..czy to tylko objaw mojej wyobrazni, dodam,ze mozemy sie widywac w pracy co jakis czas wiec moze byc niekomfortowo wtedy

Gość sdafsdfasdfsd
nie, nie wyobrazaj sobie, jak bedzie chcial to bedzie umial zrobic tak zebys nie musiala sie zastanawiac i tu pisac no bo kij wi o co mu chodzilo, moglo mu chodzic o pinset rzeczy, albo i o nic ale za te dwa tygodnie, niezaleznie od tego - jak masz go ochote zaprosic to go zapros :)

Gość Śliczna Ruda
Czekaj na ruch z jego strony

Ja bym odpuścił, stwierdził bym że dziewczyna nie jest mną zainteresowana i dlatego mówi że każdy dzień pracuje. Facet zapewne nie chce być nachalny i odpuścił. Teraz już masz pozamiatane.

Gość hmmm hmmmm
prawdopodobnie szpieg przemysłowy :P uważaj bo skończysz jak Sawicka..... ;) "dziwilo mnie to bo powtarzal mi to samo po kilka razy i zawsze wpatrywal sie sie. ostatniego dnia rozmawiajac dziekujac za cos dotknal mojego ramienia c"

Gość lost and found
dzieki za odpowiedzi :) ale powaznie musze pracowac no i przeciez powiedzialam mu,ze moge skonczyc wczesniej- czy to nie jakis znak z mojej strony?!? nie chce go odpuscic, zobaczymy jaki bedzie jak znow sie zjawi w przyszlym tyg