Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fisher21

NIE ZADWONIL

Polecane posty

o nie dal rady ale ma nadzieje ze to jest aktualne. Nie wyslal nawet wiadomosci ze nie da rady?!!! co mam odpisac i co on cJak sie zachować...fcacet dzwoni zeby sie spotkac ale nie moglam, wiec mowi ze zadzwoni jutro to wypijemy kawe. nastepnego dnia nie dzwoni, wiec piszę czy wszystko ok, a on na to ze tak.. wiec odpisuję ze moze go zle zrozumialam ze mielismy wypic kawe, a on odpowiada, ze dobrze go zrozumialam, tylko nie dał rady niestety. ale ze ma nadzieje ze nadal akyualne.... nie dal mi znac nawet smsem ze nie da rady!!!! co zrobic teraz

wiec nic nie odpisalam. bylismy rok razem...po zerwaniu dwa tygodnie temu to on stara sie o kontakt, i to on zapytal o ta kawe....martwilam sie ze cos sie stalo...ale nie! i zapytal co zle niby zrozumialam, wiec mowie ze mielismy niby wypic kawe, a on na to ze dobrze zrozumialam ale...niestety nie dal rady. I to mnie zastanawia czy zapomnial *słabo* czy olał mnie normalnie

zgodnie z zasadą, how to get him back / ie dzwonilam po zerwaniu za skarby. zadnych sms, facebookow nic. i zaczal sie odzywac...najpierw jedego dnia ale bylam w inym miescie, po tym wyslal sms ze zdjeciem naszego parku..po tym ja napisalam po kilku dniach zdjecie tego samego parku...zeby podczymac puls.....i wczoraj zadzwonil...ale nie moglam sie spotkac bo mama zlamala noge....i dzisiaj taka akcja

proszkek do prania...dzięki, rozsądane rozwiązanie..ale czy nie lepiej nic nie odpisywac...nic nie odpisalam bo jestem w szoku...nigdy tak nie robil...czuje sie olana lub nie uszanowana...lub zapomniana poprostu

Gość nie chce cię widzeć
bo już obskakuje nową laskę :)

myslisz ze przesadzam? tzn mam wyluzowac? i spotkac sie jak nastepnym razem zadzwoni?

Gość nie chce cię widzeć
dzwoni do tej nowej po nocy, stęskniony :)

wiesz co, daj spokój przecież widze że szydzisz. A ja chce poznac szczere opinie

wiesz co, daj spokój przecież widze że szydzisz. A ja chce poznac szczere opinie

bella antonella, chodzi o to ze po zerwaniu on trzyma ze mna kontakt ale nie rozumiem czemu.. w calej tej sytuacji.....

no ale przeciez ze mna zerwal..to jak mam mu powiedziec..on wie ze go kocham...jeszcze pol roku temu szalal za mna a teraz sie boi jak sam mi powiedzial..ze bedzie cierpial po tym jak ukrylam przed nim telefon od mojego walnietego ex ...stracil zaufanie i prubuje od 6 miesiecy zeby zrozumial ze ex jest psycholem, no ale teraz chodzi o to ze mialam mu dac czas...dalam a teraz sie zaczal sam kontaktowac i dzisiaj nawalil bo mial zadzwonic a nawet nie wyslal mi smsa..ja teraz cierpie ale stanelam na nogi i boje sie ze znowu mnie zwali z nog

czy to ze staral sie w tych ostatnich 2 tygodniach od zerwania spotkac ze mna juz 2 razy znaczy ze nadal cos czuje do mnie?