Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuroo1287

Czy młodszego faceta może kręcić była już w stałym związku

Polecane posty

Gość hakuroo1287

Przypadek jest taki: kilkuletnia znajomość, jak się poznaliśmy on miał 21 ja 25. W niesprzyjających dla mnie okolicznościach - po rozstaniu. Wyciągnął mnie z doła, zaprzyjaźniliśmy się. W miarę czasu 2 razy próbowaliśmy być ze sobą - nie wyszło: duża odległość(studiował 300km dalej), niedojrzałość nas obojga itp. Nie zdążyliśmy nawet poznać się fizycznie. Aczkolwiek znajomość była utrzymywana, spotkania kilka razy do roku, czasami telefony. W międzyczasie poznałam mojego męża. Około roku temu znajomość ucięła się. Spotkaliśmy się w kwietniu przypadkowo w czasie świąt. Rozmawiało nam się świetnie, w rozmowie żartobliwie przemycał małe pretensje, że nie dałam znać o ślubie. Widziałam, że robię na nim wrażenie. Czułam bliskość, znamy się w końcu trochę lat i niejeden temat, trudny, na temat naszych relacji damsko męskich, porażek i wzlotów przewałkowaliśmy. Czy to możliwe, że pomimo mojego ślubu, może coś do mnie czuć? Odniosłam wrażenie, że gdybym była sama, starałby się po raz kolejny. Czy raczej kobieca próżność pozwala mi na takie wnioski.

Gość hakuroo1287
dodam, że jest wysoki i bardzo przystojny

Gość hakuroo1287
Dodam, że jest wysoki i bardzo przystojny

Gość slovik
wal sie debilko

Gość Ilona llkl
Ja się zastanawiam, dlaczego ty się nad tym zastanawiasz mając mężą? czyżby kolejna znudzona mężatka szukajaca wrażeń kosztem wolnego faceta?

pewno że może. On sobie fantazjuje nawet o tym jak się kochasz z mężem i to go bardzo podnieca.Rozwój relacji miedzy wami odbył się bez fizycznej bliskości a tylko na fantazjach i tak pozostało u niego . Oczywiście że go podniecasz i tylko mała zachęta z twojej strony i byłby sex, ale już wówczas mogła by sie rozwinąć u niego zazdrość o męża i dla ciebie duże ryzyko więc raczej bardzo uważaj żeby nie zapędzić się za daleko.