Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka2222

dziwne zachowanie kochanka!!!

Polecane posty

Gość inka2222
Jak teraz przekonać mojego chłopaka że to nie tak jak myśli? I jak zdobyć znowu kochanka?

Gość inka2222
:(

Gość inka2222
:( pomocy!

Gość tylko dupą
:classic_cool:

Gość inka2222
instant z tego co wiem to nie ma nikogo jest sam i chodzi jakis przybity ale wiesz?masz racje - daje sobie spokoj - kazdy ma swoja godnosc. do bylego nie wroce - nie bedzie zaufania juz z jego strony - wszystko bedzie konczyc sie klotniami - a nie chce zeby moj synek wychowywal sie w takiej atmosferze. z reszta nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - od 2 lat nie moglismy sie dogadac - klotnie klotnie wiec pewnie i tak bysmy sie rozstali za jakis czas bez wzgledu na okolicznosci. bedzie bolec ale jakos to przetrwam.

Gość inka2222
Myślałam że skoro skończył już te 18 lat to normalnie myśli i to co mówi to prawda.. :( doradźcie coś bo oszaleję!!

Gość inka2222
Napewno będzie bolec, ale dam rade, musze dac! Może jednak sie kochankowi odwidzi i jednak przyjedzie, tylko ja mu tak obciagalam...

Zajmij sie czyms kobieto, czymkolwiek, a on jeśli mu kiedykolwiek zależało, wróci choćby po to żeby sprawdzić czy cie wystarczająco pognębił i ewentualnie dokończyć dzieło zniszczenia. z doświadczenia wiem, że oni zawsze w końcu mądrzeja, mój ex-ex wytropił mnie po 1,5 roku, gotów czołem bić pokłony i kwiatki w zębach przynosić jeśli taka moja wola, a ex który troche bardziej honorowy jest po 8 miesiącach przysyła wiadomość "cześć, masz już chłopaka?"

Gość inka2222
heheeh,ludzie sa zabawni:D

Gość inka2222
Jakby z kwiatkami przyjechal to bym te kwiatki rzucila i tylko on by sie liczyl juz. Jestem pewna ze dogadalby sie z moim dzieciuszkiem i stworzylibysmy piękną rodzinkę. Jak on mógł mnie tak oszukać tyle pięknych chwil razem przeżyliśmy,ja się z tego nie otrząsnę instant_.... Nie dam rady, już moja mama mi mówiła żebym sobie trzeciego znalazła.. ale gdzie, jak? przecież już 30 na karku.. zmarszczki, i te blizny po porodzie.. Kto mnie teraz ze chce, panne z dzieckiem :(( Jak podołać?

Gość inka2222
dziekuje instant - masz racje i wiesz co?ten boks chodzi mi po glowie - to dobry pomysl :) ksztaltuje osobowosc i charakter a to mi sie przyda. dziekuje raz jeszcze.

Gość inka2222
spadaj podszywie! Boks odpada, mam arytmie serca i za bardzo nie mogę się przemęczać.

Po prostu nie dręcz sie tym, zajmij się czymś i bądź cierpliwa. I broń boże nie płaszcz sie przed nim bo to nic nie da, bądź twarda, nawet jeśli bardzo cię zranił. Polecam na otarcie łez taki stary film Niemoralna propozycja, podoba mi sie taka jedna kwestia z niego: jeśli cos jest twoje wyrzuć to, jeśli do ciebie wróci, jest twoje, jeśli nie - nigdy nie bylo

Gość inka2222
kim kolwiek jestes - podszywajacy sie pode mnie - to mama powiedziala mi ze mam sobie poszukac 4go a nie 3 ciego buahahaha:D dobranoc

Gość inka2222
instant_ to jest zbyt trudne.. :( Wspaniała jestes, postaram się. co bedzie to bedzie. Tylko zagadką pozostanie co się stało w jego umyśle ze tak postapil, myslisz ze ktos mógl namieszac? przeciez tak zapewnial o milosci :(

Gość inka2222
dziekuje instant - niemoralna propozycja odpalona w komputerze wiec biore sie do ogladania bo i tak nie usne przez to wszystko. poczekam, bede cierpliwa tak jak radzisz i zobaczymy jak to sie potoczy. pozdrawiam ciebie serdecznie.

Gość inka2222
Dziękuje instant_ , pójdę lepiej spać, bo mój mały budzi się zazwyczaj około 7, więc wolę złapać trochę snu żeby być dla niego. Ale jutro tu jeszcze zajrzę. Wyślę tylko wiadomość do tego bałwana- żeby się do mnie już więcej nie odzywał i że nie chce go znać! I zakończę tym wszystko i zacznę od początku! Pozdrawiam, dobranoc instant! Podszywie tobie też dobranoc.

Gość inka2222
dla ,,podszywie tez dobranoc,, i ndh - pozdrawiam serdecznie was dupki:D

Gość onawi
dla kochanka fajnie bylo spotkac sie jak raz na jakis czas,zaruchac i pa pa do domku,teraz jak by mial cie 24/7 i jeszcze z cudzym bachorem (bo pewnie nawet twojego chlopaka nie bylo) to olal cieplym moczem,pomyls troche dluzej nastepnym razem nim znow nogi rozlozysz a tak serio to do matek roku nie nalezysz

Gość Ndhdhdheieh
A my pozdrawiamy Ciebie hehe spij spokojnie bo cala noc pierdolisz smuty ze az mi sie ulalo.... Dobrze Ci koles zrobil a wiesz czemu ? Bo skoro zrobilas tak swojemu dotychczasowemu partnerowi to mozesz zrobic tak samo jemu. Ma koles glowe na karku, poruchal sobie piczke i ma wyjebane na Ciebie.... Tak ze zaciskaj odbyt i glowa do gory Ps. Moze sie zrobilas za luzna... Juz sam kurwa nie wiem co jest nie tak z toba.

ndh, weź sobie dokładnie poczytaj, jej były ją zdradzał, więc nie powinien mieć pretensji, a poza tym to chyba z tobą jest coś nie tak, skoro dospać nie możesz, tylko zmuszasz sie żeby czyjeś jak to metaforycznie ująłeś "smuty" czytać, żeby sie dowartościować obrażasz innych wulgarnym i niedojrzałym komentarzem. A w ogóle co ty tu robisz - to jest forum dla kobiet. WON!

Gość DOLINA ROSPUDY
SKĄD JA TO ZNAM ??????????? WŁAŚNIE Z KOCHANKAMI TAK JEST OBIECUJA GADAJĄ JAK TO BY CHCIELI Z TOBĄ BYŻ A JAK CO DO CZEGO TO GŁOWA W PIASEK ONI SA NIE WARCI NASZYCH UCZUĆ ZNAM TO ....... TO ZWYKLE DUPKI DLA NICH LICZĄ SIE TYLKO MIŁE CHWILE DYSKRECJA RESZZTA T FIKCJA I ILUZJA PAMIETAJ NIE MA TEGO ZLEGO CO BY NA DOB RE NIE WYSZLO DOBRZE ZE TAK WYSZLO Z TYMI SMSAMI PRZYNAJMNIEJ WIESZ ZE T BYL ZWYKLY DUPEK NIEWART UWAGI PAN BOG NIERYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY I ZYCZE WSZYSTKIM DUPKOM TAKIM JAK TEN TWOJ I MOJ ABY KIEDYS SIE TO NA NICH ODBILO I TO ZE ZDWOJONA SIŁA