Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak eM

CZY POZWALACIE PARTNEROWI NA FINAŁ W ŚRODKU PRZY TABLETKACH ANTY ??

Polecane posty

Gość Ewelaaa88
ja juz teraz tez ;)

Gość elwirkaa19
Co robić?! Czy powinnam pozwalać facetowi na wytryski "we mnie"? Biorę tabsy już 6 miesięcy i nie moge sie przełamać :(

Gość Dziunka :)
Dziewczyny , spokojnie możecie pozwalać na finał do środka. Po co stosować tabsy i si truć żeby odmawiać sobie tej przyjemnosci?

Gość Ewelaaa88
elwirkaa popatrz na wcześniejsze wypowiedzi ;] dziewczyny wyraźnie piszą że MOŻNA kończyć w środku bez żadnych obaw. Ja również się pod tym podpisuję ;)

Gość paranoiczka 1987z
no dobra. a co zrobic jak tabsy zawiodą a nie chce sie miec dziecka?

Gość Ewelaaa88
pamiętaj że żadna metoda nie daje 100% skuteczności. Jednak tabletki, w ogóle hormony są najskuteczniejszą formą antykoncepcji. Nie rozumiem kobiet które tak ufają prezerwatywom a tabletkom nie...

Gość kocmoluszsekk
a ja rozumiem, jak peknie guma to od razu widac, a jak nie zadziaja tabletki to mozesz sie dowiedziec gdy bedzie juz za pozno na tabletke "po"

Gość Ewelaaa88
przy prawidłowym stosowaniu NIE ma opcji żeby tabsy nie zadziałały i tyle w temacie.

Gość tabsy to moze i nie
ale plastry i spirale niestety tak :( i tez nie ma finalu w srodku

Gość hgreh
kocmoluszsekk a ja rozumiem, jak peknie guma to od razu widac, a jak nie zadziaja tabletki to mozesz sie dowiedziec gdy bedzie juz za pozno na tabletke "po" Nawet jeśli to skuteczność tabletki "PO" jest mniejsza niż prawidłowo stosowane tabletki anty. , nie mowiac juz o skutkach zdrowotnych.

Gość Aneczka133
Po to sa tabletki zeby konczyc w srodku. Kazdy lekarz wam to powie dziewczyny... nie ma realnej możliwości zapłodnienia przy REGULARNYM I PRAWIDŁOWYM STOSOWANIU.

Gość Aneczka133
Skuteczność tabletki prawidłowo stosowanej: 99,98%, zatem ryzyko: 0,02% - praktycznie żadne.

Gość Morelka.19
Przy tabletkach ant, stosowanych prawidłowo można bez przeszkud kończyć stosunek w środku. PO TO SĄ W KOŃCU TABSY !

Gość brzoskwinka 12
no wlasnie!

Jak najbardziej pozwalam. To dla mężczyzny wielka przyjemność, więc dlatego się bierze tabletki anty. Nie dobieraj lubemu przyjemności! :)

Gość raferkaa
a jak ktos sie za bardzo schizuje ?:(

Gość zosiak88
to wtedy tylko psycholog zostaje

Gość hyehyehye
spokojnie dziewuszki. Nie macie co sie obawiac . Jeśli bierzecie regularnie tabsy to wasz partner może dowoli tryskać w waszych piczkach :D

Gość nastyy19
powiedzcie mi lepiej jak ja mam przekonać partnera żeby on we mnie kończył :((( Zawsze mam nadzieje że tym razem to zrobi. Biorę tabsy przeszło pol roku a on jeszcze tego we mnie nie zrobil...Zawsze wyciaga tuz przed bo sie schizuje i jeszcze mowi ze powinnismy gumek bo nie jest pewien co do tych tabletek .. ranyy :( specjalneie po nie poszlam bo jak uzywalismy gumek to schizowal ze to za slabe zabezpieczenie a jak sa tabsy to chce gumek :( co robic dziewczynki zeby on zaufal w tabsy?? :(

Gość a moze...
daj mu do poczytania jakis artykul o tabletkach anty albo co;p

Gość lepiej nie...
Lepiej nie ryzykowac dla chwili przyjemnosci. Niby szanse sa zerowe, ale przezornosci nigdy za wiele ;) ...

Gość Takbym chciala...
lecz sie boje:( ... Nie wiem czy mu pozwolic:(( Kobitki,pliiss pomocy:(( dlugo stosujecie tabsy i dajecie konczyc partnerom do srodka?? Czy ktoras z was sie zawiodla ?