Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makuszanka

co myślicie

Polecane posty

Gość makuszanka

czy zdarzyło się komuś rozstać i potem wrócić do tego samego związku? Mój facet przez skype zerwał w poniedziałek znajomość..ale co drugi dzień rozmawiamy..smsy..głównie mama jego była przeciwko naszemu związkowi bo różnica wieku.. ale naprawde nie wiem co to za rozstanie jak on pisze do mnie że czekał na mnie jak wrócę do domu czyli włącze skypa Przed wczoraj powiedział że mnie kocha i ma mnie w swoim sercu, ale ta rożnica wieku

Ty się zastanów czego chcesz i to egzekwuj..bo na moje oko to trzyma się Ciebie tylko dlatego by sobie mieć i będzie tylko zwodził jeśli nie postawisz sprawy jasno..a jak trafi się fajniejsza to i tak Ciebie zostawi-bo tamtą mama polubi..

Gość makuszanka
niby zerwał jasno..ale ciągle mnie jakoś trzyma. Raz mówi o przyjeździe , bo związek na odległość. Co masz na myśli mówiąc egzekwuj? Co mam mówić i robić jeśli go chce zatrzymać. Z tego co wiem to chyba poznał na sympatii laskę i z raz ja widział..flirtuje z nią

Gość picio i patek
Odgrzewane nie smakuje, no chyba ze bigos. Nie trac czasu. I jeszcze ta mama. Powodzenia

Gość makuszanka
to smutne..kocham go mocno ..nad życie..oddałam mu serce...mówi z jednej strony że kocha a z drugiej ochładza stosunki..a z trzeciej obiecuje przyjazd..i flirtuje z ta laską..to naprawde dziwne

Gość makuszanka
rozstał się w ten poniedziałek co był..zaledwie kilka dni

Zrobisz co uznasz za stosowne.Jednak zapytaj go wprost jak masz go traktować.Kim chce być dla Ciebie a kim Ty masz być dla niego.Bo jeśli teraz z kimś flirtuje -gdziekolwiek-a Ty wiedząc o tym przyzwalasz mu na to... To marne Twoje szanse...Nawet jak będziesz na rzęsach chodziła..

Gość makuszanka
jesli on chce utrzymac znajomosc? a ja go kocham mocno... to nie wytrzymam takiej luźnej znajomości ..nie wiem jak miec siły na cokolwiek zerwanie lub takie czekanie. wiem ze flirtuje...on sie niby rozstał...ale daje mi propozycje..i powiedział za mnie kocha

Gość makuszanka
czyli czy moge zabronic..jesli powiedział ze nie jestesmy razem..a on mnie poniekad trzyma

Zabronić mu niczego nie możesz-ale nie daj się prowadzić jak krowa na rzeź.Bo Ty w przeciwieństwie do niej masz wybór. No widać,że On bardzo Ciebie kocha i zależy mu skoro dopiero zerwaliście a już na boku się zabawia.. No sama sobie tak na chłodno przemyśl. Ja wiem ,że ból to straszny-ale ja powiedziałabym,że potrzebuje sobie to przemyśleć i że chce by przez pewien czas się nie odzywał. Zobaczysz jak się zachowa.

Gość moim skromnym zdaniem to
mi się wydaje, że gość po prostu nie chce palić za sobą mostów, żeby mieć powrót. I świetnie to rozgrywa: zerwał z Tobą, oficjalnie nie jesteście razem, więc może robić, co chce (co już wykorzystuje flirtując z tamtą laską), a z drugiej strony ma Ciebie "pod ręką"... A Ty się zastanawiasz, co robić...

Gość na pochybel offermie!!!!!!
ciągle naiwna powiedziala ta, ktora sama nie potrafi nic zaradzic w swoim zwiazku

Ja mam inny problem,więc nie porównuj.Ja ze swoim nie rozstałam się .Nasze problemy dotyczą zrozumienia się i swoich potrzeb.Jeśli dojdzie do rozstania to nie będę się zastanawiała nad faktem powrotu.Kiedyś z kimś byłam i tak sobie wracaliśmy i rozstawaliśmy się.On teraz ma żonę i dziecko.I co najśmieszniejsze wraca nadal-tylko po co skoro sam wybrał? Nie każdej kobiecie odpowiada rola kochanki.

Gość makuszanka
poprostu kocham go...a on powiedzial ze przyjedzie. Ale chce utrzymać seks tak powiedział...ze mnie kocha..musi oddać poza tym rzeczy.. .Co wogóle mam roić? Nieodzywać się ? Bo jak koniec to koniec ? czy niech sam biega za mna...i nie reagowac na niego...? choć to ciężkie

Gość makuszanka
o widzę małą kłótnie....no właśnie..co on chce ode mnie?..

Gość makuszanka
kocham go mysle o nim..marzę i co?czekam jak sie odezwie..to mam w sercu..cały czas myslę o nim...okropnie tęsknię...chce żeby przyjechał do mnie

Usiądź sobie i się zastanów czego chcesz.A potem to co Ci serce i rozum podpowie zrób.Nie sugeruj się nikim.Ogólny widok masz.Teraz już wszystko od Ciebie zależy. powodzenia:)

Gość makuszanka
do ciagle naiwna? ode mnie zależy? nie wiem naprawde.. kocham go..ale ta roznica wieku i mama jego...i ta laska..chce go..

Gość makuszanka
sytuacja trudna..myslisz ze powiedziec zeby sie nie odzywał do mnie? i czekac co zrobi? czy dac skusis sie rozmowie na skype

Gość Herr Thomas
odpusc sobie goscia:)

Gość makuszanka
on trzyma dystans..nie jest wylewny z jednej strony..stawia granice..ale mówi ze czekal na skype...po co ja mysle jak mnie nie chce..co chce teraz ode mnie..ale mam smutne serce

Gość makuszanka
Herr Thomas..czyli co mam zrobić/ nie reagować na rozmowy na skype? zablokować skype?czy zabronic kontaktu ze mna?

Gość Herr Thomas
zerwac kontakt calkowicie

Gość echhhhh
co to za roznica wieku? Tyle o niej piszesz...

Gość makuszanka
tak zerwal przez skype..ma przyjechac ale nie wiem kiedy..wiem ze kreci z jakas laska..mial czas na spotkanie z nia...a nie na rozmowe ze mna raz z nia sie widzial...nawet były to oswiadczajace zdanie

Gość makuszanka
ponad 10 lat rożnicy ..ale kochalismy sie bardzo....rozumielismy

Gość makuszanka
to znaczy ze postawil mnie przed faktem ze zrywa ze mna

Gość echhhhh
Zakladam, ze to Ty jestes mlodza. daj sobie spokoj dziewczyno, bawi sie Toba i tyle.

Gość makuszanka
Herr Thomas..poprostu nie odzywać się czy powiedzieć mu że niechce sie odzywać?zeby zostawił mnie w spokoju? w piatek wysłał mi sms ze czekał na skype..i od tego momentu cisza