Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

folksdojcz

Po co chodzicie do kościoła?

Polecane posty

Ze względu na wiarę, rodzinę, na sąsiadów? Do tego ostatniego chyba nikt się nie przyzna :P

Gość eqrf3g
po to zeby ludzie nie gadali

Gość wikariusz
ja chodze bo sasiedzi chodza i non stop obcinaja kto jest, jak nie pojde to pytaj czemu nie byłem.

Gość Nanetta
Ja nie chodze, jestem wierzaca ale kosciol mnie denerwuje, te dewoty i ksieza :O A co ludzie powiedza to mnie nie interesuje, w polsce praktykuje 40% wierzących wiec wiekszosc jak widac nie chodzi do kosciola.

A odsetek wierzących spada z roku na rok, a kler zlicza tych ochrzczonych, a nie wierzących

Gość Nanetta
racja, sporo osob tez zmienia wyznanie bo katolicy to najwieksza obluda :O

no coz ja tez mam pretensje do Katolikow , ze maja w sobie na tyle milosierdzia , ze wiele kanalii komunistow zbrodniarzy cieszy sie wygodnym zyciem miast dyndac za jaja na galeziach

no coz ja tez mam pretensje do Katolikow , ze maja w sobie na tyle milosierdzia , ze wiele kanalii komunistow zbrodniarzy cieszy sie wygodnym zyciem miast dyndac za jaja na galeziach

Gość ostatni mochikani
by mieć życie wieczne czerpac siłe z eucharysti

Gość No!!!!!!!!!!
A ja dostaję od samego wejścia chorobliwego ataku ziewicy :D

Gość Eugeniusz Pendau
Mój chrzestny to znany odznaczony akowiec i bardzo aktywny parafianin A prawda jest taka, że z AK to miał tyle wspólnego co go akowcy w wojne oszczędzili wykonując wyrok śmierci na jego ojcu i braciach za morderstwa i grabieże oraz donoszenie niemcom na partyzantów jego oszczędzili bo gówniarz był 14 letni nawet mu zdjęcie w albumie znalazłem jak stoi z uciętą głową i uśmiechem na ustach nad trupami rodziny sąsiadów na zgliszczach ich chałupy :O ale teraz to święty jest i z niemcami walczył :O medal za to dostał pierdolony bandyta i zdrajca jak jego rodzina

Gość S.....c
O jaaa cieee,to znowu ty :D łiło :D chodzę do kościoła tylko po to by umyć moją łiłę w wodzie święconej :classic_cool: