Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek_88_Dojrzałej

Młody_chłopak_i_Dojrzała_Kobieta

Polecane posty

Gość Bartek_88_Dojrzałej

Witam wszystkich .. Fascynują mnie dojrzałe Kobiety .. Piękne, ponętne ciała .. pewność siebie .. zdecydowane i zmysłowe Panie, które lubią młodszych .. Od zawsze miałem bzika na tym punkcie .. Odkąd pamiętam podniecało mnie już samo patrzenie na taką Kobietę, wyobrażanie sobie jej w bieliźnie, itp .. Dodam, że mam 24 lata i nigdy nie pociągały mnie rówieśniczki .. Czy są jakieś Panie, które mają podobne odczucia ? W stosunku do młodszych partnerów oczywiście ? Chętnie poznam ..

Gość jasminka ghklkkhlk
Dojrzała- tzn od jakiego wieku

Gość Bartek_88_Dojrzałej
Nie ma jakiejś wyraźnej granicy wydaje mi się .. Dla mnie "Dojrzała" oznacza Kobietę, która potrafi o siebie zadbać, wykorzystując przy tym wszystkie swoje atuty .. Bije przy tym na głowę niejedną nastolatkę .. Chyba o to chodzi wydaje mi się :)

Gość zagubionawgąszczu
gdzie mieszkasz ?

Gość Bartek_88_Dojrzałej
Okolice Wrocławia :)

Gość zagubionawgąszczu
no to niestety :(

Gość Bartek_88_Dojrzałej
No trudno w takim razie ..

Dojrzałe maja przeważnie na stanie męża i dzieci... jak sie zakochasz to bedziesz miał problem :) Myslę, że z wiekiem preferencje Ci sie odrócą, koło 40-tki będziesz marzył o ponetnej 20latce

Gość Bartek_88_Dojrzałej
Foxy_Lady być może masz racje .. Ale tak daleko, to bym w przyszłość nie wybiegał :) No i co do tych dzieci doskonale zdaję sobie z tego sprawę, tylko że upodobań nie zmienię raczej ..

Gość poiuytrewasfhj
Bartek_88_Dojrzałej Głupolu,ile razy bedziesz zmianieł nick. TaZz88 Zadarmo liżesz kobiecie dojrzałej środek dupy,czy masz już sprecyzowany cennik za taką usługę?

Gość Bartek_88_Dojrzałej
poiuytrewasfhj: Buziaczki :)

Gość anonimowany88
hej, mam rowniez 24 lata i szukam dojrzaleszej od siebie ze szczecina, przystojny, inteligentny i czuly, jezeli tam jestes i chcesz zaspokoic wspolna ciekawosc - odezwij sie anonimowany88@o2.pl

WIdzę, że nie tylko ja mam podobne odczucia co do dojrzałych kobiet. Mam 22 lata, i od dawna podobają mi się dojrzalsze kobiety +30. Rówieśniczki w podobnym wieku do mojego również są dla mnie atrakcyjne aczkolwiek większą uwagę zwracam na dojrzałe kobiety, nigdy nie próbowałem ale to takie moje marzenie, i nie wstydzę się tego. Niektóre obraźliwe posty to banda nadętych wulgarnych osób, którzy nie mają ustalonego priorytetu w życiu.