Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeresieńka

Co macie na śniadanie?

Polecane posty

Gość czeresieńka

:)

Gość czeresieńka
pycha :) a z czym jest?

Gość ze strzelbą
jogurt naturalny z płatkami żytnimi, żurawiną i miodem

Gość asicaaaaaaaaa86
jajka na miękko i kawa z mleczkiem

Gość kurdekura
Kanapki zjem z sałatą, serem, pomidorem i wędliną plus zielona herbata.

Gość akashanet
kajzerkę z masłem i 2 plastry sera żółtego 3 kostki czekolady gorzkiej kawa bez cukru

Gość agrafkaax
kawe tez mam sernik na zimno z truskawkami, mamuśka zrobiła mi na dzien dziecka :D

Gość cospodobnego
Kanapki z sałatą, szynką i serem żóltym, do tego sałatka (kurczak,słonecznik, ryż, kukurydza,majonez) i herbatka z miodem:)

A to moze drozsza, nie spojrzalam. Te widelki. Mam 200-300 zl na jedzenie, taka kielbasa to luksus. Jak jesc mniej? bo taniej to nie, musze miec wartosciowe jedzenie. W ogole luksus u mnie, cala mala nutella, duzy sos w sloiku, sol, pol chleba, dwa opakowania makaronu, jeden ogorek ..luksus:) 2x w tyg kupuje obiad w Sajgonie. bo nie mam kuchenki do gotowania:P

Gość ja se zrobiłem fryteczki
trzy młode ziemniaki pociąć w drobne ale w drobne i ze skórą frytki usmażyłem a na to mizeria pół ogórka pół pomidora pociachany liść kapusty trochę pora cebuli siekanej gróbego szczypioru natki pietruszki trochę natki selera kopru i zioła szczypta rozmarynu dwie duże tymianku pieprz półtorej estragony trochę bazyli i oregano i łyżeczka papryki słodkiej z kefirem wymieszać przed robieniem frytek do tego duuży kubek zielonej herbaty pycha :)

To spora suma. Jak doczekam naprawy kuchenki to mniej bede wydawala. Czuje sie najedzona, mozna przywyknac:) I tak jem za duzo

Gość urocza czrownicaa
jajecznica z 3 jajek i pol pomodora + zielona herbata. nic wiecej nie mam w lodowce musze isc do sklepu

Gość ja se zrobiłem fryteczki
lawendowa kuchenka kaput? a to problem bez ciepłego to ciężko pieniędzy co prawda niewiele ale spokojnie za to dobrze się zje ale bez kuchenki to ujnia miałem ci proponować np ryż na sypko gotowany z rozmarynem albo kaszę jaglaną z estragonem ale bez gotowania to mam problem co :O

ja na śniadanie odgrzałam wczorajszy obiad, ziemniaki, mięso surówka itd :O nie mam w domu nic na kanapki a mi sie po prostu nie chcialo isc do sklepu :O

3 cienkie parówki jubilatki z keczupem do tego 2 buły wczorajsze udo z kurczaka z bułką i sosem meksykańskim trochę frytek 2 pojemniczki sałatki hawajskiej ze sklepu 3 kawałki murzynka kawa 3 delicje :classic_cool:

Gość na śniadanie mam:
musli połączone z płatkami Sante, z mlekiem,truskawkami i bananem pluszzzz z magnezem belissa cera 2 rutinoscorbiny :D

Gość była kotka74
aaa... ja 3 kanapki z jajem na twardo i szczypiorem do tego herbatka z cytrynka .....Karakowską *dudy * wczoraj kupiłam za 19.99 w stokrotce i powiem wam ze super jest :-)