Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżina bangla

NIENAWIDZĘ Niedziel

Polecane posty

Gość trzeźwy mistrz Shun Di ZWYLF 6
Kac und pustka jest w niedzielę and spokój na zewnątrz! Libacje pokończone, wszystko zarzygane i ciąże pijackie spowodowane!

Gość gość
uczone się wielkie pracujące obywatelki k***a pierodlone znalazły tfu no aha.siedzą cały z****** tydzień na d***e g****o robią chłopy na nich pracują a te zera to tylko sie wściekają na wszystko bo to prawda o nich no.co robicie wy wszystkie co tak na nią jedziecie co?. pewnie grzecznie w domku siedzicie i rzygacie na ten dzień jak jedna żona razem z nią co?.co wy sobą prezentujecie co?, nic takie same zero jesteście jak i ona proszę dowalcie też i mi tylko w pisaniu pyskówek jesteście dobre no.wielkie panie domu no.rzygam na was słyszycie rzygam jesteście niczym bandą głupich niewyżytych bab bo prawda taka że siedzicie cały dzień na d***e czekając aż sie ten gówniany dzień zakończy chłop pójdzie do roboty i dopiero wtedy ruszacie się jako tako z tego waszego pałacu z pozłacanymi klamkami prawda co głupie baby?.

Gość gość
wariatki spożytkujcie tą waszą energię w jakis inny bardziej pożyteczny społeczny sposób a nie się wyżywacie na tej bogu ducha niewinnej kobiecinie no.same dajecie świadectwo wy o sobie pisząc takie bzdety no.może jeszcze się na mnie wyładujcie wy głupie baby jedne co?.rzygam na was do rygi sobie możecie na całą niedzielę pojechać głupie zera jedne tfu no.no dalej piszcie na mnie do mamusi może jeszcze pójdzcie że jakiś tam pan na was sra no jak wy na tą panią no.żal mi was same na d***e siedzicie i pewnie czekacie jak się to g****o wymiotne zakonczy ot cały sens tzw.świątecznej niedzieli dla was no.przemyślcie wy to sobie wy idiotki niepełnosprawne tak wam ta nowoczesność do łba nasrała iż wa niedzielę pomyliła z poniedziałkiem co?.

Gość gość
a ja nie pracuję, bo pisowce dali mi 500+ za darmo a mam 6 dzieci, dostałam też mieszkanie, a obiady w wakacje zamawiam bo w roku szkolnym dzieci jedzą za darmo w szkole.