Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vitelloe.

chyba nie umiem odpoczywać

Polecane posty

Gość Vitelloe.

Mąz właśnie wyjechał z córką na pół dnia do rodzicow, ja mam cała chatę dla siebie i nie umiem się zrelaksować. Czuje poczucie winy ze zostałam. Owszem chcialam miec chwile dla siebie ale kiedy ona juz nadejdzie ja mam wyrzuty sumienia. Eh

Gość moderatorrrokafetorro
jesteś złą żoną i beznadziejną matką 🖐️

Gość _Wisienka z pestka_
aj tam aj tam Podobno wypoczywac tez trzeba sie nauczyc. Moja mama walczy z tym cale zycie. Tez nie umie nic nie robic. Urlop pod parasolem na lezaczku ją przeraza wiec zawsze gdzies sie kreci, cos ma do zrobienia. Taki typ. Ciesz sie chwila, walnij sie z ksiązką i finito

Gość ffwefqwe
Czujesz właśnie ten ciężar który na co dzień tak męczy: odpowiedzialność. Znam to. Wy-lu-zuj!

Gość elewirka28
jak ja mam wolna chate - odsypiam.

Gość Vitelloe.
jednak mi to odpoczywanie trudno przychodzi bo umyłam podlogi, wstawilam dwie pralki i dwie rozwiesilam, poprasowalam cała furę zaleglych prań ale teraz zabiueram sie za pedicure, manicure potem peeling i maseczka.

mnie się niedzielna praca w g*** obraca (wielokrotnie sprawdzone), więc...tylko obiad ugotuję;)

Gość to ja mam podobnie
jak mój mąż zabierze synka (11mies) gdzies na dłuższe wyjście to ja zamiast odpocząć, to sprzątam, myje okna, ścieram kurze (przy dziecku nie mam kiedy za bardzo się tym zająć), później ugotuje i zanim usiąde to oni wracają ehh tyle razy sobie powtarzałam ze koniec z tym-jak wyjda to ja sie kłade i leze plackiem i nic nie robie jednak nigdy mi się to nie udało :/

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
ja mam obiad zrobiony.ugotuje zimniaki. Maz poszedl z corka na spacer wroca ok.14.Nic nie bede robic.odpocczywam.