Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę nie przenosic tematu

SPADEK LIBIDO a LEKI ANTYALERGICZNE. Czy ktos sie zna? Prosze o pomoc?

Polecane posty

Na wstepie uprzejmie proszę moderację o nieprzenoszenie tematu na erotyczny, który jest śmietnikiem pełnym gimgówna i innych odpadów. Kwestia nie jest erotyczna tylko zdrowotna. Mąż jest alergikiem, zachorował nagle jako dorosły człowiek. Alergia jest tak silna, że niemal uniemożliwia mu funkcjonowanie. Bierze leki antyastmatyczne, antyalergiczne, brał także leki sterydowe, bo już nie był w stanie funkcjonować. Mąż był facetem normalnie sprawnym pod względem seksualnym. Jakieś 1,5 miesiąca temu zauważył spadek libido, obecnie jest już tragicznie: miedzy innymi nie występują poranne erekcje, mąż mówi, że nie odczuwa w ogóle popędu seksualnego, seksu nie ma w ogóle od 1,5 miesiąca. Mąż bardzo się martwi, ja też. Wybiera się do lekarza i na badania krwi w przyszłym tygodniu, jednakże ze względu na pracę bardzo trudno jest się mu wyrwać na pobranie krwi i do lekarza. Czy jest tu jakiś lekarz? Alergolog? Albo ktoś kto przyjmował leki na alergię i zauważył u siebie zaburzenia libido? Bardzo się boję, żeby to nie było coś gorszego (cukrzyca, nowotwór). Boję się też żeby zmiany nie były stałe (mąż właściwie nie może odstawić tych leków, bo nie bedzie mógł funkcjonować). Proszę o pomoc, czy to może być efekt leków przeciw alergii? W necie znalazłam tylko jedną wzmiankę o tym. I czy zmiany moga być tak silne (erekcja ustała w ogóle, nie ma jej nawet rano), tak nagłe (przecież mąż przyjmuje leki od zeszłego roku) i czy może być trwała?

góra...

Najprawdopodobniej nikt mi nie odpowie, trudno, myślałam że to to zbyt specjalistyczna kwestia.