Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Kto lubi mocnego rocka ten ma u mnie duże szanse

Polecane posty

Lomu, w młodości byłeś 2 razy?:P Mi tez on raczej średnio wchodzi:P I nie pojechałam do Wawy teraz 😭 Poka dziarę pedałku:D Ale przy takim ostrym roku jak tu Student wspominał to ja odpadam;)

Na koncercie nie chodzi o towarzystwo - po prostu dajesz się porwać muzyce i atmosferze. Uwielbiam długie marsze. Zdjęcie jest z marszu, z Wrocławia do Warszawy.

Gość ja lubię dodę,
Gosia Andrzejewicz też jest wspaniałą artystką, zawsze płaczę rzewnie kiedy słyszę jej piskliwy głosik. Szkoda, że usunęła prosaka z twarzy, był jej znakiem firmowym. :(

Gość reserved+ban
Doda będzie znowu w Virginie więc chyba liczy się jako mocny rock gdzie info ?

Lomu-Choidzisz lasami czy drogami, a może polnymi drogami? Weź offermę z sobą :D, temu tłuchciochowi by się taki spacer przydał, bo za dużo bzdetów pierdoli. Ode mnie pełny szacun, kiedyś z kajakiem pnematycznym przeszedłem przez dwa dni 100 km, waga na plecach jakieś 40 kg, myślałem że ducha wyzionę

Oho Wilczyca zaraz zacznie rzucać krępującymi faktami z mojego życia :P 40 kg na plecach - nie wiem czy dałbym radę. Największy ciężar, z którym maszerowałem to ok 25 kg.

Res, niech wejdzie sobie na pudla i przeczyta a nie do łapek wszystko chce:D " przez dwa dni 100 km, waga na plecach jakieś 40 kg, myślałem że ducha wyzionę" Wow. To z Tobą mogłabym złamać nogę na pustyni :D

Lomu-Bo wtedy to przesadziłem, w dodatku wszystko miałem spakowane w worku marynarskim BW. Przyznam szczerze, że bym już tego nie powtórzył, no ale chciałem zmienić rzekę, to musiałem iść dorgą lądową. A ile miałeś pojemności plecaka na te 25 kg? 60 litrów? Bo wór marynarski miał jakieś 110 litrów.

30 sec... no rock i byc moze ale bardziej poscielowy. Z mocnym to nie ma nic wsponego. A facet z dlugimi wlosami to nie ciota bo ma dlugie wlosy :P

Oj. Czy zapalenie gardła i leki usprawiedliwiają, że serio nie pomyślałam? Świnia w końcu nie jestem. Tylko maupa także spokojna daine rozczochrana :P

A co Cię moje zdanie obchodzi Śmiszny? Często wiek nie ma znaczenia, tylko poziom emocjonalny i intelektualny. A pod tym względem chyba 10latka by się nadawała. Ale, że do 15 to niezgodne z prawem to nie schodź poniżej tego wieku.

60l. Ostatnio kupiłem plecak 100 - 120l ale wziąłem go tylko raz. Z workiem marynarskim też raz szedłem ale dźwiganie wszystkiego na jednym ramieniu jest niewygodne.

Gość reserved+ban
no a jak...muszę mieć wszystko pod ręką ;) a poza tym na pudełku piszą tam same głupoty i pierdoląna potege i nieprawdziwe fakty :P

Gość reserved+ban
ja tam zawsze trafilem na nieprawdziwe fakty tak samo w wp.pl to już wogóle

O co Ci chodzi? Mam normalny humor. Jak na to, że w tym momencie powinnam kicać gdzieś po Twoim mieście a jestem gdzie jestem to owszem, dość dobry.

A czemu Cię tu nie ma? Dawno już się przymierzałaś do tego koncertu...

Do tego i jeszcze jednego. Teraz w piątek nie wyrobiłabym się z wyjazdem (milusia pani doktor wcisneła zajecia) a na jutro rano też muszę być zwarta i gotowa. Przy okazji choroba mnie złapała także jakoś moja gorycz się osłodziła:O

Gość reserved+ban
Krwawa - najświeższe i najprawdziwsze informacje to kafeteria.pl ;)

Trza się było z zajęć urwać - jeszcze cała masa podobnych przed Tobą.

Gość reserved+ban
Przy okazji choroba mnie złapała także jakoś moja gorycz się osłodziła na co ?

Uznano gremialnie, że zaliczenie ważniejsze jednak:P Ale tak jak sie okazało bym nie jechała, nie oszczędzam sie specjalnie, lecz zapalenia płuc bym nie chciała dostać. A przynajmniej pieniążki się zwróciły:P