Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajakbyzagubiona

Przykro mi po zachowaniu mamy

Polecane posty

Gość Takajakbyzagubiona

Cześć mam 16 lat i niestety nie miałam jeszcze nikogo. Nie jestem brzydka itd ale nie chodzi o to. Przejde do sedna. Wczoraj miałam z mamą taką luźną rozmowę, no i w pewnym momencie temat zszedł na związki no i jakoś tak powiedziałam że czuje sie samotna :( a ona co ? Wyśmiała mnie i powiedziała że jestem głupia :o Mi sie zrobiło tak przykro jak jeszcze nigdy :( Nigdy jej nie ufałam do konca ale teraz to było już przegięcie. Jak tak można ?!

Gość .,.,mastes,.,.
PRZYPIERDOL JEJ

Gość Takajakbyzagubiona
No kurwa dzięki wielkie za wsparci :o

Gość Takajakbyzagubiona
:o

Gość Takajakbyzagubiona
No i tak zrobiłam właśnie

Gość Takajakbyzagubiona
no ja ją walnęłam po tym w ryja, aż się wywaliła i walnęła w kant blatu :o później niestety musiałam go umyć, ale przynajmniej przez chwilę był spokój jak straciła przytomność. Niestety ojciec wrócił w miedzyczasie i musiałam ją zastąpić w obowiązkach małżeńskich. Użyczyłam mu więc swojego dupala. Ale potem wszedł w moją cipeczkę co mi się średnio z początku podobało, ale okazało się że on lubi na ostro więc było całkiem ok. Później wylizał mnie ze spermy więc nie musiałam się myć. Cbhyba częściej będę ją pozbawiać przytomności :)

Gość Takajakbyzagubiona
Spierdalaj podszywaczu :( :( :(

Gość Takajakbyzagubiona
to 12:15 to podszyw :o nudzi się ludziom i się podszywają :o

Kobieta zawsze będzie wredną suką dla drugiej kobiety, niezależnie od tego czy to matka czy koleżanka. Nie przejmuj się, moja też mi dowala.

Gość misiapysiaaaaaaaaaaaa
Ty masz 16 lat, a mama duzo wiecej.Nie przejmuj sie, ona zapomniala o tym, ze kiedys tez miala 16lat.To normalne, ze pragniesz sie zakochac, Twoja mam tez tak miala w Twoim wieku, teraz jest dojrzala i dla niej to glupota.Kiedys to zrozumiesz, teraz badz szesnastolatka:)

Gość misiapysiaaaaaaaaaaaa
Tymi ktorzy tutaj pisza tez sie nie przejmuj, oni tez zapomnieli jak to bylo kiedy mialo sie 16lat. Staruchy tak maja:P

Gość Zuzanna Amelia & 3
Zgadzam sie z wypowiedzia mysiapysia: Twoja mama patrzy na to ze swojego punktu. Dla niej to glupota sie zakochac. Dla Ciebie - nie. Ty masz przed soba wiele dni i wiele przezyc. Rodzice nie zawsze sa tacy jak sie to dzieciom wydaje. Tez maja swoje slabosci i swoje problemy. I nie zawsze wiedza jak ich wypowiedzi sa odbierane przez ich dzieci. A zakochasz sie tak czy inaczej. To nikogo nie ominie. Twoja mama tez pewnie kiedys byla zakochana.