Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe20

Nie kocham go nie chce sie z nim kochac

Polecane posty

Od jakiegos czasu mój facet mnie nie pociaga nie chce sie z nim kochac kazdy jego dotyk mnie denerwuje. Choc zawsze dawal mi rozkosz i bylo mi zawsze dobrze....to ja nie chce nie wiem co sie dzieje. Nie potrafie sobie tego wytlumaczyc jestesmy zaledwie 4 lata mieszkamy razem a ja uciekam od niego. Dodam ze nie mam zadnego na oku i nawet sie nie rozgladam....co myslicie czy moglo juz wszystko wygasnac i jestem z nim z przyzwyczajenie....;((

Gość fdvrvrd
moja kolezanka ma identycznie. Meza ma i ucieka od niego, wspolczyje moze z litosci ra z na dwa czy trzy miesiace.

Gość sasankaa84
mam dokladnie to samo. po 3 latach zwiazku :O

Gość kobieta z psem
większość tak ma tylko symuluje na zewnatrz ,że wszystko jest ok

Gość aramzamzam
nic,bo już nic nie zrobisz

moje kolezanki mężatki po 8 lat ze soba i czuja tzw motyle w brzuchu na widok swojego faceta a ja jak widze swojego to po prostu uciekam, wychodze albo tak jak teraz siedze w drugim pokoju i zastanawiam sie nad moim zyciem

Gość aramzamzam
twoje kolezanki czuja motyle bo maja wzdęcia

Gość sasankaa84
mysle, ze kobieta z psem moze miec racje. Ja mam dopiero 28 lat, powaznie mysle o rozstaniu, bo co to za związek...? ja mam tak juz od roku w zasadzie, nie wiem jak to sie stalo, nigdy w zyciu tak nie mialam, uwielbialam seks, pieszczoty... a teraz :/ w poprzednim zwiazku bylam 7 lat i nigdy nie mialam dosc

Mysle ze to jest kwestia przyzwyczajenia. Kobiety sie boja zmian bo nie wiedza na kogo trafia. A czasami warto dac sobie spokoj i nie walczyc zrobic krok do przodu i dac sobie szanse... Po co sie meczyc w takim zwiazku skoro nie czujesz tego czegos. Gdy patrze na moich rodzicow widze ze bardzo sie kochaja moja mama mowi ze za kazdym razem czuje motyle.. i to jest milosc. A nie bycie bo sie nie chce juz szukac czy bac sie zmian

A jak ktoś ma już dziecko to co wtedy? Musi ten związek ciągnąć ze względu na nie... Nic nie da się zrobić żeby było dobrze:(

Gość sasankaa84
ja właśnie się boję rozstać. boję, że juz nikogo nie znajde, boję samotności. ale chyba w koncu nadchodzi czas, ze mam tak bardzo dosc zycia w zwiazku, w ktorym wszystko sie wypalilo, ze musze cos z tym zrobic :(

wspolczuje :( ale gdyby bylo na odwrot i bys wiedziala ze to on sie brzydzi ciebie a zlitosci jest z toba to pewnie nie chcialabys tego ciagnac..

Gość sasankaa84
hmm... to nie jest tak, ze sie go brzydze... po prostu cos sie skonczylo, wypalilo, zniknelo- nie tylko w seksie ale i w codziennych kontaktach. bywa jeszcze czasami bardzo dobrze, ale to juz raczej wyjątki od reguły- on tez jest nieszczesliwy, nie wiem zatem po co tak o mnie walczy, kiedy mowie, ze chce odejsc. Wtedy on sie zmienia na chwile i jest znowu wspaniale, a po kilku dniach wszystko wraca tak, jak bylo. mam 28 lat- zamiast myslec o slubie i dzieciach, mysle, czy warto dalej tkwić w tym związku, w tym miejscu, w tym kraju...