Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alantoinka

Jaki makijaż wykonujecie codziennie?

Polecane posty

Gość Alantoinka

Bo ja aż wstyd się przyznać, ale nie pokażę się znajomym bez makijażu. Nieumalowana mogę co najwyżej pójść rano do sklepu lub wieczorem pobiegać. Od kilu lat używam eyelinera więc już jestem w zaawansowanym stopniu od niego uzależniona...bez niego moje oko jest takie nijakie.

Gość knadaoshiu
ja używam korektora pod oczy, tusz, beżowy i brązowy cień, rozświetlacz na kąciki wew, bronzer do konturowania, puder sypki transparentny i tyle :) czasem szminka.

jak jestem w domu cały dzień i wiem, że nie przyjdą goście to się nie maluję, przecieram twarz tonikiem, płynem i nakładam krem. A tak to podkład, tusz do rzęs, kredka do brwi, bronzer czasami puder w kulkach rozświetlający.

Gość tez niestety zona
Emanujaca_lajtem jakiego podkladu uzywasz i jaki odcien, bardzo mi sie podoba (patrz foto)

od eyelinera też jestem na tyle uzależniona, że praktycznie nie pokazuje się już bez niego... do tego fluid/puder, czarna kredka, tusz i czasami szminka.

Gość karooolciagam
UUU to już naprawdę uzależnienie... Ja ostatnio mam hopla na punkcie pomadek... Moim ostatnim zakupem była Excellent dokładnie ta http://www.bhclub.pl/Sklep/Kosmetyki/Pomadki-Excellent/Pomadka-Excellent-nr-101-jasny-roz po prostu zakochałam się z niej a moje usta są seksowne:D i chyba się uzależniam od pomadek bo lubie mieć usta pomalowane więc wiem co przeżywasz...

Gość Alantoinka
no ja oprócz tego eyelinera mocno wytuszowane rzęsy, ale robię to starannie i nie dopuszczam by wyglądały jak nóżki pająka no i nie były sklejone. Do tego puder w kamieniu, czasem róż na policzki, kredka czarna, ale tylko po to by zrobić kropeczki na linii dolnych rzęs tak by wydawało się że jest ich więcej..czasem cień, ale to bardzo rzadko. No i szminka.

Gość GarnkiWalkiPompoki
Kiedys eyeliner, ale odzwyczaiłam sie i przezucilam sie na czarna kredke, tusz, podkład z nivea w kremie, oczywiscie korektor pod oczy bo mam straszne cienie, brazowy cien i taki srebrnawy w kącik oczu i chyba tyle ...

niestety żona- PAESE specjalistyczny podkład pielęgnujący, matujący do skóry tłustej i mieszanej, odcień opalony 504, kupuję go za 31 zł. Konsystencja w musie, z tym, ze nie wazne jak duzo go nałozysz- zawsze będzie widoczny ;/ Ale super matuje, to jeszt dla mnie najważniejsze