Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dieta slim fast

Napisze to chociaz Wam sie nie spodoba

Polecane posty

Dareios Mam wyksztakcenie medyczne . Lekarzem nie jestem :) ale skonczylam studium Wiem co robie :) Dietetyke tez mialam na zajeciach Cukier mam teraz w normie Ostatnie objawy mialam 8 lat temu :) W ciazy tez nie mialam problemow :) Pracuje w szpitalu -w zawodzie I z glupimi dietami I otyloscia mam do czynienia na codzien W uk karnety na basen I silownie sa tanie :) Zajecia Zumby na kazdym rogu Darmowe korty tenisowe. , sciezki do biegania dluzsze niz w pl autostrady aleeeee chickeny I fish and chips jeszcze tansze:) Na 1 ulicy kilkanascie barow szybkiej obslugi :) 6 letnia corka sasiadow ma uda grubsze od moich I cellulit :) Tyle na temat zdrowego odzywiania.

Jestem pozytywnie zaskoczona poziomem wypowiedzi :) Moglam to napisac jako pomaranczka :) ale chcialam ze swojego Nicka wyrazic swoja opinie Nawet Jesli 1000 osob zmiesza mnie z blotem a 1zwiekszy kaloriie z 500 na 1000 to bede zadowolona A powiedzcie czy nie jest Wam wstyd ze zjecie wiecej? Co czujecie jak kolezanki z topiku chudna wiecej? Czy nie czujecie presjii? Dziewczyny na topikach (niektorych) sa super!! Ale zakompleksione osoby moga miec problem -Czuc sie gorzej przez to ze za Malo schudly! Odchudzanie to nie wyscig!!!! Kazdy ma swoje tepo chudniecia Pokochajcie swoje ciala I nie sugerujcie sie wynikami innych osob! Niech one was mobilizuja a nie doluja Powodzenia

i masz rację. Niektórzy tutaj się zachowują ... przykro to mówić ale jakby im z mózgu te kilogramy ubywały. A jak próbuje się cos zasugerować czy pomóc, albo podzielić się wiedzą to cię wyzywają, albo obrażają. Ja przeszłam na forum Fitness ale tam za bardzo nic sie nie dzieje, ale przynajmniej czasami można sobie pogadać bez jakichś obelg. Ja w tym momencie chudnę bardzo powoli i jedząc dosyć sporo bo jakieś 1700 - 2000 Kcal dziennie. Ćwiczę codziennie i zamierzam wprowadzić regularne ćwiczenie już na stałe. Już raz schudłam parę kg w niecały miesiąc. Nie chciałam chudnąć bo byłam zadowolona z figury i trochę nie moja wina bo niestety taka praca. Podziękuje za takie odchudzanie, prawie skończyło się zanikiem okresu i skończyło się tym że musiałam znowu zabrać się za odchudzanie. Chociaż to drugie może i dobrze bo sobie przypomniałam po paru latach jak bardzo lubię sport :D.

Gość giermeenn
do autorki a co myslisz o diecie amerykanskiej ? 5 dniowej

Gość myszka3009
No w Anglii na 100 m odcinkow to fast foodow tyle ze mi palcow u rak braknie. Tu to dopiero widac ogrom ich spustoszenia na nastolatkach i dzieciach co ich rodzice od "niemowlaka" karmia tym tluszczem.

Gość giermeenn
a ja nie moge cwiczyc to co nie schudne na jakiejs diecie?

Giermeenn wejdz na strone Www.herk.pl Po lewej na glownej sa Przeliczniki jest tam kalkulator zapotrzebowania kalorycznego Wypelnij go I obliczy ci ile kalorii masz jesc zeby schudnac 1kg tygodniowo 1kg nie 5 kg. czy 10 :P. to zdrowe chudniecie Zjesz np platki z mlekiem na sniadanie. Spr ile maja bialka tluszczu I wegliwodanow Bo kalkulator policzy ci dzienne proporcje Nauczysz sie pomalutku 2.5 litra wody dziennie 5-6 posilkow I to wystarczy bys chudla bez glodu I wyrzeczen Ciemne pueczywo zamiast jasnego

No cóż, popieram :) Ale z jednym się nie zgodzę. Większość kobiet/dziewczyn na forum nie są otyłe jak jakieś prosiaki, że mają zwały tłuszczu jak nie wiem co. Bo chyba, tak mi się wydaje, że te najgrubsze nie mają żadnych kompleksów, ząs te tóre mają "tu i ówdzie" troszkę za dużo (tak jak ja-boczki) mają problemy z samoakceptacją i dlatego się odchudzają. No cóż, przyznam szczerze- nie lubie swojego ciała. mam chłopięcą sylwetkę no i okropne boczki. wstydze się rozebrać do bikini na plazy, a te grube na serio nie maja zadnych zahamowan. Z tym się tylko nie zgodzę z Tobą że piszesz tu o forumowiczkach, które są grube jak jakieś prosiaki. Chyba że jestem jedną z nich wg Ciebie.

Nie nazwalam nikogo prosiakiem :) chodzilo mi o to ze jedza jedza czasem zra I 2 tyg przed wakacjami zauwazaja ze maja 20 kg nadwagi To ze ktos ma boczki , troche wiecej w pasie nie jest problemem Albo 5-10 kg wiecej ale jak z 5 kg robi sie 25 I ktos nie zauwaza bo Przeciez on nie je I nie ma czasu cwiczyc I szuka diety typu 500kcl albo 5 kg w tydzien to jest kretynem!!! I jeszcze namawia inne osoby ktore nie maja pojecia jak to sie konczy Przytocze przyklad cos w tym stylu wazylam sie pierwszy raz od 5 lat I waga pokazala 135 kg . No tak ta pani nie Zauwazyla jak z 70 zrobilosie 80kg. Jak z 80 90 kg Itp ciuchy sie rozciagaly a kondycja polepszala heh Albo dieta jakas tam 15 kg w 5 Dni ????? O co chodzi ??

Osoby z duza nadwaga , chorobliwa otyloscia potrzebuja pomocy lekarza , dietetyka a nie durnych porad " Kup lide bez cwiczenia schudniesz 20 kg""35 kilo w 7 tygodni" "dieta jogurtowa jogurt z truskawkami przez 13 Dni " itp

Napisalam ze popieram odchudzanie! Ale jak kilka lat pracuje sie na cellulit I komorki tluszczowe to w miesiac sie tego nie pozbedzie Podziwiam osoby ktore schudly 20 kg :) nawet nie moge sobie tego wyobrazic Czesciej jednak czytalam restrykcyjne diety , po swietach 5 kg wrocilo I od nowa Waga stanela na tydzien I juz kompulsywne rzucanie sie na jedzenie bo nie dziala dieta.

Gość trzeźwy mistrz Shun Di ZWYLF 6
Kalorie trzeba, spalać, albo przyjmować ich optymalną ilość!

Widze juz pierwszych zawistnych zazdrosnikow super mamo Twoja rada jest bezcenna I pomOze odchudzajacym :) Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyla twoja wypowiedz Ja sobie bede chudla zdrowo dalej a ty marnuj zycie na plucie jadem I krytykowanie kogos za to ze stara sie cos robic dla siebie Konwersacja z ludzikami twojego pokroju jest bez sensu wiec ci juz nie odpisze :) Wyluzuj bo ci zylka peknie

Gość myszka3009
Wieche...i tu jest wlasnie najwieksza madrosc

nie koniecznie. Można schudnąć mądrze a potem wrócić do starych nawyków żywieniowych , odłozyć sport i waga wróci. Chociaż pewnie nie za szybko.

Tak Wieche masz racje ale ja zdrowe odchudzanie rozumiem jako zmiane stylu zycia I racjonalne odzywianie. Traktuje to jako nowe lepsze zycie a nie kilkumiesieczna zmudna prace I powrot do starych nawykow Wiem ze ruch bedzie mi towarzyszyl juz zawsze :) nie mowie ze bede codziennie do 40 stki skakac 6000 razy na skakance ale skipping to moje hobby a samochod juz dawno zamienilam na rower :) w uk zimy prakrycznie nie ma - nie takiej abym musiala rezygnowac z roweru Nie zywie sie salata I nie mam okreslonego limitu kalorii- Jem 5 czasem 6 posilkow dziennie wtedy gdy jestem glodna w ilosci ktora pozwala mi sie najesc Czasem pewnie zjem fast fooda :P byle tylko posilku mi nie zastepowal Jak mam ochote na ciastko to Jem :) pieke co tydzien dla rodziny - wczesniej sama zjadalam pol blachy zanim ciasto ostyglo :P teraz tego nie robie nie dlatego ze nie moge tylko po prostu zanim zabieram sie za pieczenie jestem juz po 3 posilkach I nie mam tyle miejsca w zoladku - byloby to normalne obzarstwo Nigdy nie mialam problemow z waga :) Nie redukowalam duzej masy ciala - dbam o siebie by zgubic kilka zbednych cm bo nikt mi nie powie ze 101 cm w biodrach przy 168 cm wzrostu jest proporcjonalne :P A takie mialam jeszcze 3 tyg temu Nigdy nie mialam problemu z akceptacja swojego ciala :) gruszka I klepsydra to dwie najbardziej kobiece sylwetki :) ale pod warunkiem ze cialo jest w miare jedrne (18 lat cale zycie nie bedziemy miec ;) ) I ze talie przy tym typie budowy ciala mozna podkreslic obcisla bluzka lub paskiem spod ktorego nie wylewaja sie faldki tluszczu . Nozki tez nie Musza byc patyczkowate I nawet nie powinny .pelne uda sa sexowne I kobiece :) obwod bioder piwinien wynosic 60procent obwodu bioder :) tak way czytalam . Ja mialam 59 cm przy biodrach 101 cm to nienajgorzej proporcjonalne ale moje jeansy twierdzily co innego. Kilka spodni pozbawilam niechcacy guzikow gdy zapinalam je " na chama" :P Czy bylam gruba ? Wg bmi nie ! Ale tylko ja wiedzialam jak dolujacy jest fakt ze w zadnych ciuchach nie czulam sie swobodnie . A moje pelne uda w ciagu roku zrobily sie olbrzymie I obwisle :) Obiecalam sobie ze juz nigdy sie tak nie zapuszcze.

Gość dieta dukana to syf ...
Dieta sil fast akurat dobrze prawisz :D widze to samo co ty a pieprzone tłuściochy działają mi na nerwy, nie tylko swoim wyglądem ale i zachowaniem , mam niestety kilkoro znajomych od lat i uwierz mi gdyby nie to ,że się dobrze znamy zerwałabym w cholerę te znajomości