Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...KOperek...

Kto z was jadł AVOKADO ???

Polecane posty

Gość ...KOperek...

O kurwa 😡 Naczytałem się że Avocado to bardzo zdrowy owoc i kupiłem sobie 2 kilo w biedronce. Najpierw nie wiedziałem jak się do tego zabrać. Nadgryzłem i pojawiła się zieleń. Szybko zrozumiałem że cienką skórkę łatwo jest obrać. Ugryzłem, żuję, żuję i nagle tak mi się cofnęło że się zżygałem !!! Co za świństwo okropne !!! Jeszcze w samym środku jest jakaś duża pestka taka. Nic, tylko muszę wyrzucić to kurestwo. Ale jestem wkurwiony

Gość allum
i to jest powód zeby takie głupoty wypisywać? ale ty musisz miez załosne zycie

Gość gddsds
to skoro tego nigdy nie jadles, to po co kupiles cale 2 kilo? to tylko swiadczy o Twojej intel8igencji :O

Gość ...KOperek...
Twoja inteli8encja też nie zachwyca :D

Gość mrrrrrrrr
ja uwielbiam awokado, (tak jak napisał ktoś wyżej) do sosów, sałatek, a gdy jest dobrze dojrzałe idealnie sprawdza się jako masło do chleba a tak swoją drogą to faktycznie chyba nudzi ci się, że taki temat zakładasz. Nie łatwiej byłoby wklepać w google i poczytać z czym i jak to się je? :p

2 kg??????????? No tos zaszalal ha ha ha... Ja jadam czesto. W wrapach, kanapkach I sushi. Pyszne!!!!

Gość monisssiiiaaa
ja lubię avocado -jego lekko maslany smak ale musi być dojrzałe bo inaczej jest twarde i gorzkawe. Myję, nie obieram tylko kroje na pół, wyrzucam pestke i jem łyżeczką. Dobre jest jako baza do sałatek właśnie.