Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna djewoja

chcę dokuczyć współlokatorce

Polecane posty

Gość wredna djewoja

moja współlokatorka mnie wkurwia, od dłuższego czasu podkrada mi kosmetyki, widzę ubytek w łazience i mam pewność. Nie będę jej tego mówić bo i tak się wyprze, ale mam zamiar wlać do butelek jakieś ulepszacze - nie mówię o domestosie, ale czymś co nie zrobi krzywdy, ale dokuczy. Co polecacie zamiast szamponu i żelu? Szampon kremowy, żel również.

Gość wredna djewoja
koloru kremowego**

Gość wredna djewoja
nikt nie pomoże ? :P

Gość Ilona Werona
ja CiFa dodalam pare razy swoim wrednym wspolokatorkom

Gość wredna djewoja
samego? myślę, że czuć zapach. A rozmieszany pół na pół da jakiś efekt? może do szamponu, w końcu włosy są wrażliwe

Gość ssososoosos
wlej do jej odżywki rozjaśniacz do włosów sally hansen- rozjaśnia w 5 min na prawie biało :D wiem bo stosuję na zbędne włoski na twarzy :D

Gość była kotka74
to juz byloooooooooo

Gość wredna djewoja
biały jeleń w płynie jest rzadki bardzo, jestem w stanie coś kupić żeby było odpowiednie bo to trwa już grube tygodnie, ludzie są bezczelni :O

Gość wredna djewoja
ja nie chcę wlewać niczego do JEJ kosmetyków. Chcę zamienić zawartość swoich, jeśli nie ruszy to jej nie pokara. Ma włosy blond, więc rozjaśniacz może nawet pomóc, nie znam się :D czekam na dalsze propozycje

Gość wredna djewoja
a barwnik będzie widać. Myślałam o płynie do naczyć zamiast szamponu - może pozostawi siano, ale muszę kupić odpowiedni płyn. Tylko wydaje mi się to za mało odpowiednie, w końcu to ma być kara!

Gość Ilona Werona
CiFa im do szamponu, balsamu i zelu pod prysznic dawalam, ale troche tylko, zeby nie wyczuly

Gość ineov
ja swojej tez dokucze jutro o 5 rano jak wstaje.ona nie livzy sie z tym ze spie i lazi o 7 rano po mieszkaniu w butach na obcasie gada przez telefon.jutro o 5 zrobie to samo hehe/malo tego mieszka 2 iesiace jeszcze ani razu nie sprzatnela .nawet nie zamiotla.mam wrazenie ze tez podbiera mi kosmetyki .zaraba 200 zl.serio.za nieszkanie dala 500 i tak mniej bo powinno byc 600.za kabloweke nie placi .zreszta juz od wtorku nie mieszka ze mna

Gość wredna djewoja
Chodzi mi o to, żeby po użyciu zobaczyła jakie ma siano na głowie i nie odważyła się ruszyć po raz drugi. Z tym, że potem chyba nie będę trzymać niczego w łazience z obawy że jest głupsza niż wygląda i zrobi jakieś świństwo np. z moją szczoteczką.