Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nabuchodokondonozor

Ciekawe czy prawiczki byłyby docenione za swoją miłość?

Polecane posty

Gość wredny babsztyl i małpa
kobiety chca byc piekne i bogate w oka mgnieniu bez skrupułówbadz nawet wyrzutów sumienia (dla kobiet jest to obce odczuciaponiewaz zawsze wszedzie uwazaja sie za idealne) rzuci cie gdy tylko powawi sie taki co zapeni jej "urode" i pieniadze :)

Gość reserved+ban
ale wy prawiki porąbani jesteście:O

Gość Nabuchodokondonozor
Dlatego ja nie jestem zwolennikiem takiego myślenia jak wy co niektórzy prezentujecie. Wzrost mam, wygląd też ponoć i co z tego wynika. Gówno. Laski jak nie miałem tak nie mam.

Gość Szlendak
Prawiczek jak by się podobał dziewczynom to by nie był prawiczkiem

"Prawiczek jak by się podobał dziewczynom to by nie był prawiczkiem" hhahhahhahha i dzieki bogu ze jest

Gość Nabuchodokondonozor
A tam pierdolisz. Jeżeli ja jestem takim no-lifem który z nikim nie ma kontaktu to jak mam nie być prawikiem?

"Bo jesteś pi**a, ja na Twoim miejscu miałbym już mały harem" kurew? wow powód do dumy to juz predzej siedzieci płakac ze kazda jedna ktora byłakoło niego to kurwa z haremu super..zyc nie umierac..normalnie raj na ziemi ... tyle pustych dziur doi zapchania...yuuuppiii tylko sie cieszyc i radowac a gdzie tam fajne kochajace dziewczyny??!! po co??!?! lepsze smierdzace stado oblesnych głupich wrednch szmatwatych złosliwych próznych kurw niz jedna kochajaca kobieta

Gość chemical rabbit
volk- Tak bardzo ci ta wada przeszkadza? Mnie nie przeszkadzałoby gdyby mój mężczyzna miał wadę wymowy. Jestem pewna, że wielu kobietom z twojego otoczenia tez by to nie przeszkadzało.

Gość Szlendak
dlaczego mnie żadna nie poderwie chlip

Gość Szlendak
Przez całe życie nie było choć cienia nadziei

Gość Nabuchodokondonozor
20 latek. Widzisz hesten heszcze mlody i skreślony niemalze.

Gość Nabuchodokondonozor
No ale kiedy te okazje? Jak ja mam bardzo ograniczone perspektywy. nie zdałem matury, nie idę na studia, tylko do policealnej.

Gość chemical rabbit
volk- Nigdy nie przyszło mi do głowy śmiać się z czegoś na co nie ma dana osoba wpływu. Jestem na wyśmiewanie się z kogoś przeczulona, może dlatego ze ze mnie tez się wyśmiewano. Uważam, że wada wymowy czasami potrafi dodać charakteru, sprawia ze osoba jest niepowtarzalna. Lubie barczystych facetów takich jak np ty i gdyby się okazało ze zarywa do mnie taki facet a ma wadę wymowy przymknęłabym na to oko. Uznałabym ze to słodkie- duży, słodki miś.