Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slepa z miłości

Wierzycie,że koło 30 stki można

Polecane posty

Gość wilgotna 13
jak jesteś kobietą i nigdy nie usłyszałaś od mężczyzny słowa "kocham" zadzwoń do taty :-) jedyny wartościowy mężczyzna :-) no ale są pewne wyjątki :-)

Gość slepa z miłości
Zawsze inny nick zgadzam się z tobą w 100 procentach

Gość wilgotna 13
jak na takiego mądrego wolno myślisz :-p chodziło mi co według ciebie powinna posiadać kobieta jakie cechy, wygląd

Gość zawsze mam inny nick
No więc nie fiksuj się na facecie, na posiadaniu go za wszelką cenę, bo lepiej być samemu niż zmarnować życie z byle jakim facetem. A propos jesteś jeszcze naprawde bardzo młoda, ja mam kumpele po 30, które są tak piekne, że decha zpiera,a ich piekno wynika nie tylko z figury i rysów twarzy, ale z ogromnej klasy, mądrości życiowej i szacunku do samej siebie, którego gówniary mogą im tylko pozazdrościć. I wierz mi lub nie, bardzo wielu facetów, nawet młodszych lata za nimi i liczy na cokolwiek.

wilgotna13 Co do wygladu nie bede sie wypowiadal, bo kazdemu podobaja sie inne kobiety. Jesli chodzi o cechy charakteru to: prawdomownosc, lojalnosc, niezaleznosc, inteligencja, rodzinnosc. Posiadanie przynajmniej jednej pasji. A wiek to 23-27:) Ale najwazniejsze, zeby bylo nadawanie na tych samych falach i rozumienie sie bez slow. Ale to sie czuje:)

Gość slepa z miłości
Czasami mam takie dni po prostu.Czasami przez innych, którzy trochę docinają. Mam 27 lat i nie czuję się brzydsza czy gorsza od 20 latek. Dbam o siebie i wyglądam dość młodo, ale na pewno mam trochę więcej mądrości i doświadczenia niż jak miałam 20 lat.

Gość wilgotna 13
najmądrzejszy miło było wymienić poglądy :-) tak byłam ciekawa na jakie kobiety lecą faceci :-)

Gość wilgotna 13
27 lat to jesteś tylko 4 lata starsza :-) co histeryzujesz :-)

Gość slepa z miłości
Najmądrzejszy a co będzie jak spotkasz kobietę 29 letnią z tymi wszystkimi cechami ?:))

Gość wilgotna 13
no właśnie :-)

Gość zawsze mam inny nick
27 lat? Dziecko o czym Ty gadasz!!! Ty jeszcze nawet nie miałąś szansy spotkać porządnego faceta, konkretnego i poważnie podchodzącego do sprawy. Naprawdę jesteś młodziutka, nie przesadzaj!!!!

Gość wilgotna 13
zawsze mam inny nick tak, a później ze nie może mieć dziecka...

"Najmądrzejszy a co będzie jak spotkasz kobietę 29 letnią z tymi wszystkimi cechami " Aktualnie mam juz kogos na oku:) Tamto co pisalem o wieku, to nie sa jakies sztywne ramy, tylko napisalem bardziej orientacyjnie. Przeciez nie skresle kobiety z tego powodu, ze nie ma 27 lat tylko 29. Bez przesady.

Gość wilgotna 13
najmądrzejszy i tak bym ich wszystkich powaliła swoim zniewalajacym uśmiechem :-D

Gość wilgotna 13
najmądrzejszy to dobrze że nie jesteś sztywniakiem :-p i liczy się dla Ciebie coś więcej :-)

Gość wilgotna 13
ślepa dla mnie ty przesadzasz ja nawet czytałam ze faceci wolą podbijać do 30 niż 20 bo myśla że mają większe szanse

Gość wilgotna 13
ślepa dla mnie ty przesadzasz ja nawet czytałam ze faceci wolą podbijać do 30 niż 20 bo myśla że mają większe szanse

Gość kwiatuszzeek12
i ja sie dolacze do dyskusji. niektorzy tu bredza jak potluczeni ale czas i doswiadczenie zweryfikuje to co teraz sobie myslicie. pozdrawiam

Gość nikt nie wie co przyniesie los
Ktoś wcześniej pięknie napisał, że miłość nie zna lat. Piękne te słowa i ja się z nimi zgadzam. Miłość możesz spotkać dosłownie wszędzie, życie czasem potrafi zaskoczyć. Miłość to nie jest zawsze wielkie buuuuuuum( to zauroczenie). Czasem miłość: niepozornie, po cichu, nieśmiało wejdzie do Twego serca, zanim się zorientujesz, że była blisko Ciebie tyle lat.

Co ma wiek do milosci? 30? jak njbardziej... [zgłoś do usunięcia] znowu 10 osob pisze facet jak ma nawet 40 jest w dobrej formie zadbany itp to znajdzie sobie niunie nawet 20 lat młodsza a kkobieta hmmm to juz gorzej po co mu taka jak moze miec młodsza - to sie nazywa sponsoring a autorka o milosc pytala Co ty za durnoty piszesz?

zawsze mam inny nick No więc nie fiksuj się na facecie, na posiadaniu go za wszelką cenę, bo lepiej być samemu niż zmarnować życie z byle jakim facetem. RACJA.

Gość slepa z miłości
Może trochę przesadzam, fakt,ale jak słyszę ciagle, a w szczególności po rozstaniu z moim byłym,że już w moim wieku ciężko będzie mi kogoś znależć, to nie wiek jakbym była twarda czasami przychodzą momenty, takiej zwykłej ludzkiej słabości , pragnienia miłości.

Gość czkawka po obiedzie
pewnie że można - mnie to spotkało tuż przed 34 urodzinami :)