Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slepa z miłości

Wierzycie,że koło 30 stki można

Polecane posty

Gość slepa z miłości

spotkać jeszcze miłość życia. Po ostatnim rozstaniu postanowiłam czekać na naprawdę odpowiedniego partnera. Po pół roku pomału zaczynam wątpić czy jest sens czekania, szukania tego odpowiedniego.

Gość x hjmnh gjbnk,m
bierz pierwszego lepszego kootasa :D

można w każdej chwili - ale jak będzie się czekało na księcia z bajki , to trzeba będzie żyć samej ...

Gość znowu 10 osob pisze
zasada jest prosta im czlowiek starszy tym prawdopodobienstwo spotkania drugiej normalnej osoby w tym samym wieku spada. reasumujac pozostaje sie pogodzic z faktami albo zyc zludzeniami. faceci wybieraja zazwyczaj to pierwsze a kobiety to drugie.

do 30 stki jeszcze okey ale po 30 stce to juz cieko facet jak ma nawet 40 jest w dobrej formie zadbany itp to znajdzie sobie niunie nawet 20 lat młodsza a kkobieta hmmm to juz gorzej po co mu taka jak moze miec młodsza ...

Gość znowu 10 osob pisze
facet jak ma nawet 40 jest w dobrej formie zadbany itp to znajdzie sobie niunie nawet 20 lat młodsza a kkobieta hmmm to juz gorzej po co mu taka jak moze miec młodsza - to sie nazywa sponsoring a autorka o milosc pytala :D

Gość ja pani wasza
taaaa

chyba nie wiesz co to sponsorning :D tylko jedno w głodnemu chleb na mysli

Gość znowu 10 osob pisze
wiem po prostu nazywam rzeczy po imieniu. co 20 latka moze widziec w 40 latku ? no wlasnie i juz masz odpowiedz. to ze ona to nazywa inaczej to jzu inna kwestia ktora porostututka nazywa siebei prostytutka lepiej na to mowic zwiazek :D rozumiem ze kobiety psychicznie szybciej dojzewaja i latwiej im sie porozumiec ze starszym niz z mlosdszym ale to jest roznica 5 lat a nie 20.20 lat to zazwyczaj wlasnie sponsoring. poza tym ja teog nei krytykuje bo to normalny biznesowy uklad co najwyzej sie moge dziwic i nazywam po prostu po imieniu.

Gość znowu 10 osob pisze
Ty od tego tarota lepiej sobie tarota postaw kiedy urzad skarbowy cie odwiedzi warto wiedziec wczesniej i uciec za granice.

nie wytrzymam to był przykład to niech bedzie on ma 40 ona 25 rety czepiasz sie

jaka prostytutka co ty wogole pitolisz cos sie myli w glowce

Gość slepa z miłości
Nie szukam księcia z bajki, tylko człowieka odpowiedzialnego i mądrego, dla którego rodzina będzie ważna. Który również ma podobny pogląd na życie. Nie jest trudno znależć partnera, ale jeśli mam być z kimś kto mi nie pasuje, po to,zeby nie zostać sama . Może po 30 zmienię zdanie, wszystko możliwe.

slepa z milosci a czy wiesz jak trudno dziś znaleźć mądrego człowieka? chyba nie wyobrażasz sobie skali trudności :classic_cool:

Gość slepa z miłości
Tak wiem, doświadczam tego obecnie, ale wierzę,że w końcu mi się uda. :) Chociaż czasami mam wątpliwości.

Gość larysssa
Ja znalazłam męża mając 29 lat. A jestem ładna, inteligentna, wykształcona, mam zajebiste poczucie humoru :P Ha! Zawsze kręcili się koło mnie faceci i nigdy nie byłam sama, ale wciąż coś nie grało... Dopiero mając 29 lat poznałam faceta z którym dogaduję się bez słów i jesteśmy jak dwie połówki. 6 lat razem.

pewnie że można ale uważaj kto szuka nie znajdzie :)

feger Ja wiem o czym ona pisze. A ja napisalem, ze wielu facetow patrzy na wiek kobiety w kontekscie matki dla dziecka, a 30 to zblizanie sie do granicy. Wiec w tym sensie nie bedzie jej latwiej, tylko trudniej.

ślepa z miłosci o odpowiedzialności nie wspomnę - bo niezależnie od płci , ludzie zmieniają swoje zdanie i zachowanie jak chcą i bez względu na innych mimo , że z nimi żyją - stałych ludzi jest mało , bo to kosztuje wysiłek i ciężką pracę ...:P

najmądrzejszy, jeśli on myśli o rodzinie to oczywiście, jeśli nie chce być ojcem to racji nie masz

oczywiście przyznaje że z wiekiem jest coraz trudniej, wymogi rosną bo nie chce się marnować czasu z niewłaściwą osobą :)

Gość slepa z miłości
Nie rozumiem co ma wiek do macierzyństwa, jak ma się 30 lat to przecież jest możliwosć zajścia w ciążę :) Jeśli mężczyzna wybiera 20 latkę zamiast 28 latki ze względu na wiek i kwestie macierzyństwa to dla mnie i tak nie jest dobrym materiałem na partnera :) Mimo wszystko 20 lat to jeszcze nie ta dojrzałość , doświadczenie.

Gość slepa z miłości
Tak, ale ja znam multum dzieci, które matki rodziły po 30 i są zdrowe. Ja i moje rodzeństwo również. Macie jakieś statystyki na ten temat?

Gość i tak...
miłość można znaleźć i później tylko czy zostanie na zawsze? nie wiem...

Gość zxcvmnbv
miłość życia mozna spotkać i po 70-tce pod warunkiem że się dożyje tych lat :D